Modevisning med min brorsdotter Emmelie som mannekäng på Catwalken

Emmelie känner designer personligen som syr upp kläder som är unika så att bara du är ägaren till den du har. Emmelie själv ska vara mannekäng på Catwalken.

Det är inträde men jag och Bamsinnan kommer in gratis. Märket heter Uniqué och designas av 2 tjejer. Det finns både kläder och smycken.Vi kommer att befinna oss på Fyrishov för det är unga företagaren som kommer att ha visning av sina varor. Det ska bli så kul och jag ser fram emot dagen. Det blir som en mässa för alla unga företagare.

Deras slogan låter så här : "varje plagg är det enda i sitt slag. Med andra ord unika"

Jag mötte norpan 6 mars 2008

  Här är Fäboden de kallar honom för Noppe jag kände igen honom på örat.


Jag stod modell för skönhetsbehandligen av Nu skin

  Det här är Eva Öhr och hennes kollega som sysslar med skönhet och bor i fashionabla Lidingö. Man kan även besöka sidan denna sida (scanner) eller denna sida (SPA-apparaten). Jag träffade dem klockan 13.00 i dag söndag.

     Det är den här maskinen de använder för att scanna av mina fria radikaler dvs vilken nivå min antioxidant ligger på. Den var på 33 000 vilket innebär att jag behöver mer vitaminer. För rökare ligger den på ca 15 000. De använde produkter från Nu skin och apparten (SPA-scanner) som är lika liten som en mobiltelefon tog de och svepte över mitt aniskte med. De gjorde rengöringen på min ena ansiktshalva för att jag skulle kunna jämföra båda sidorna. Sedan gjorde de rengöringen på andra hälften också.

Det var en enorm stor skillnad.

   Det här är Anna Åkerblom jag ska börja gå på Healing kurser hos henne. Jag var på behandling hos henne för min hälsa. Jag började även att använda Holistisk proteindryck som jag fick av henne. Hennes katt kan räkna. När Anna säger att hon ska vara bort i 5 dagar kommer inte katten hem på just 5 dagar.

Anna beskrev att jag hade dålig energi på vissa ställen som hon i sin tur plockade bort en för en. Jag som har varit kicklig i hela livet blev av med det allteftersom hon jagade iväg den dåliga energin. Jag hade migrän när jag gick till henne men gick därifrån frisk som en nötkärna.
Jag säger bara tack Anna för hjälpen den satt verkligen på sin plats. Det finns även dålig energi i mitt hem också och den ska också jagas bort.

ÅSA BÖNNELYCHE´s kungliga Europa

Skrev så här till mig ang de bloggar som sågar min blogg:

Ja, det ökar. Tack för att jag finns med på din fina sida. Jag ska sprida ditt namn i min blogg...Du verkar ha koll på det mesta! Bravo!

SVAR: Jag tackar Åsa så mycket för att hon vill sprida mitt namn.


Jag är flitig läsare av Åsa´s blogg då jag är stold medlem av Rojalistföreningen sedan 12 år tillbaka.
 Åsa jobbar på Svensk damtidning som jag slaviskt premunerar på.


vacker design i svart


shopping på nätet en bok för bloggare & starbucks

Hittade den här boken på Beverly Hills blogg. Den handlar om shopping på nätet och är en bra bok för er som ofta surfar och inte orkar gå på stan.Visste ni att modebutiken Zara är på väg till Uppsala. Den kommer att bräda H&M det är säkert. För Zara är min favoritbutik äntligen en vettig butik i Uppsala.

           Jag ska få mitt hem stylad av stylistakademin

Jag ska få min lägenhet stylad av Stylistakademin och ser fram emot att få en "ansiktlyftning" av min våning. Vilken lyx & glamour att få denna service. Varför jag får denna service är en hemlighet. Jag är tyst som muren. Jag känner mig som en lyxprinsessa.


 Om utbildningen

Utbildningen innehåller såväl teoretiska som praktiska avsnitt. Den teoretiska utbildningen förläggs till 1-2 kvällar i veckan 18:00 -20:45 under 12 kurstillfällen. Därtill kommer stylingpraktik både med och utan handledare, läsning av kurslitteratur och hemuppgifter.


 En av lärarna på skolan är Madeleine Gesar Inredare och f.d medarbetare på Sköna hem.Vill du utbilda dig till stylist? Då ska du vända dig hit:
StylistAkademin - Sköldungagatan 57 - 753 35 Uppsala - Telefon 018-10 60 80 eller 070-347 14 14


Att tänka på vid en anställningsintervju

 
Det blir svårare och svårare att söka jobb.
Vill du trots detta ändå försöka söka nytt jobb eller registrera din CV gå då in på Jobbet.

Tito Beltran talar ut se själva.
Kolla in bloggande frisören.

Detta fick jag veta av andevärlden idag

Jag hade en sittning hos Maria Therese idag. Jag fick rådet att inte göra allt samtidigt för jag har en tendens att påbörja flera projekt samtidigt. Jag har svårt att se tidsperspektiv dvs hur mycket jag hinner med under en vecka. Om man i stället för 7 dagar gjorde om veckorna till 10 dagar så skulle folk hinna med mer saker. För tex att träna 2 ggr i veckan är för mig inte reglebundet. Men att träna 2 ggr på en vecka innehållande 10 dagar är regelbundet då du delar 10/2=5.
Bild: Kräftor

Jag fick besök av 2 avlidna morbröder. Det är en omöjlighet för Maria Therese att veta att jag just har mist 2 morbröder. Den ena med pondus som hon uttryckte det och den andra var lite rolig av sig. Detta stämmer så bra på mina båda morbröder. Det jag går och oroar mig för kommer att ta slut. Detta hade jag svårt att tro när hon sade men vi får väl se kanske tar det slut. Jag går ju på KBT för att det jag oroar mig för ska få ett slut.
Bild:bestick
Jag borde ta för mig av livet som om det vore en buffé av mat. Alltid har jag fått hör i min uppväxt att tänka på andra och att dela med mig. Det blir lite motsägelsefullt när man sedan i vuxen ålder endast får höra att man ska ta för sig?

kort intervju med Fredrik af Klerckers märkesvanor

För er som vill hitta Fredrik af Klerckers märken gå in på Du har vad någon saknar  så kommer du definitivt hitta märkesvaror till ett pris du inte kommer att kunna motstå.Fredrik Vilka märken använder du när det gäller KLÄDER?

Skor: Crocket & Jones / John lobb
Loafers: Tods från 1998
Kostym: Eduard Dressler
Underkläder: Sunspel

ACCESSOARER
Väska: Bric/Palmgrensläder
Plånbok: Hermes
Passfodral: Hermes
Solglasögon: Persol/Ray Ban Wayfarer
Klocka: Eterna från 60-talet/Jaeger/Swatch/Tritoni

TEKNIK

Tv: Samsung
Mobiltelefon: Ericsson
Mp3: iPod
Dator: Acer

BADRUM

Tandkräm: Colgate
Tvål: Dove

ÖVRIGT
Mineralvatten: Lite bubblor och billigt. Hatar lyxvatten.
Vin: Vitt
Bröd: Wasa
Frisörsalong: Salong Max


Folk är arga på Bildt pga av euron.
Helin Dogan och alla andra artister läs detta innan ni gör något för er karriär.

Vill du gå ned i vikt utan att anstränga dig?

                    
Då bör du prova zonterapi. Här får jag zonterapi av Pia som är utbildad zonterapeut av Maribel. Jag får zonterapi 2 ggr i veckan i mitt eget hem. I vanliga fall brukar Pia jobba med psykiskt sjuka människor (jag är inte en av dessa patienter för den som undrar). Zonterapi kan man definitivt gå ned i vikt av också. Det är min vackra fot ni ser. 18.30 hade jag zonterapi fram till 19.30.

I dag jobbade jag på 3 olika ställen mellan klockan 08.30-14.00 sedan träffade jag Fiona för att äta Kebab på Dax (samma ägare som Il Gusto, Olive & mat , Panini och  Rififi)
      

Besök oss på Kungsgatan 7
Vi har öppet måndag - lördag 11.00-21.00, söndagar 12.00 - 17.00 tfn 151010

MITT I UPPSALA

Det sägs att Joseph Lahyani var på Luthagens liv den 6 februari 2008. Det kan även vara rykten man ska inte tro på allt som skrivs i tidningarna.
Jag har fått frågan vilket land Joseph kommer i från men vet tyvärr kära läsare så vet jag inte det. 

Bra för migrän är följande stenar:
bergskristall
ametist
hematrit


Bloggskolan hur du ökar trafiken till din blogg

Här ska du registrera din blogg till att börja med:

Bloggtoppen registrerad

Blogrankers registrerad

Blogginfo registrerad

Bloggi

Bloggregistret

Bloggportalen

Favoritlistan

Blogglista.se

Listad

Technorati

Blogtoplist registrerad

Commo.se

Här är alla tipsen i Metro.se:s bloggskola  

LÄS MER

Redaktören tipsar: Så skriver du en bra rubrik
Så hamnar du på bloggtopplistorna
Så använder du kommentarer för att få flera läsare
Så lätt startar du en Metroblogg (Steg för steg-guide)
Silverfisken och Ida Hansson ger sina bästa bloggtips
Starta din egen blogg på Metrobloggen - klicka här!


min vädurs kanin "Gummans" ben

 Min kanin som ligger bredvid mig med utsträckta ben. Väldigt underlig kanin som ligger bredvid en det har aldrig någon av de andra kaninerna gjort. Kaniner äter aldrig när man håller i dem eller tvättar sig. Den här både äter och tvättar sig när jag håller i henne. Hon var så trött och gäspade hela tiden när jag höll i henne.


Värsta ovädret i USA.
Stor Brand i Swedbank i Stockholm.
Man funderar på att sluta äta fisken torsk.

Maribel och Fiona

Maribel och Fiona Klicka på kortet för att förstora

Här sitter Fiona och lyssnar på Maribel. Nu har Maribel börjat att titta på händer också. Där ser hon vad du har varit med om och vad som kommer att hända. När man ser att hon läser av det förflutna korrekt så förstår man att även framtiden kommer att avläsas korrekt.

Mot kvällen kommer jag att lägga in vad hon sa om mig och min framtid.

Intresserad av nytt jobb?

Just nu annonserar ett hundratal arbetsgivare efter nya medarbetare genom Jobbet.se. Du hittar deras Reklam på vänster sida om min blogg. Så här ser den ut:

Gratis jobbmeddelanden till din telefon!
Du vet väl att du måste uppdatera ditt CV för att få gratis jobbmeddelanden till din telefon?
Logga in på jobbet.se och uppdatera dina uppgifter, det tar endast några minuter.
Det är viktigt att du uppger utbildning och tidigare arbeten i din registrering, kolla också att ditt mobilnummer stämmer!

Nu är jag medlem av Go REd for woman 1.6 miljonersklubben

Go Red for women 
Jag kommer även inom kort samla pengar till denna välgörenhet via min blogg. 8 mars på den internationella kvinnodagen kommer Prinsessan fru Christina Magnusson . I Stockholm sker det på Folkets Hus klockan 11.00. Mötet öppnas av Prinsessan Christina fru Magnusson, därefter följer ett antal föredrag om kvinnohjärtat och det hela avslutas med en modevisning i rött med kända kvinnor.

Din medlemsavgift, 180 kr/år

plusgiro: 120 89 08-2

Det innefattar fyra innehållsrika medlemstidningar, inbjudningar till spännande seminarier och salonger med kvinnohälsa som tema, men också till lättsamma och roliga aktiviteter som resor, spa-besök, modevisningar, kulturella evenemang med mera.

Vilket passar min blogg utmärkt då jag är en modeblogg och en veckomagasin för kvinnor i tiden.


Astralresa med Camilla Persson som har skrivit boken "Resan inåt"

I dag på Ananda mötet så var Camilla Persson föreläsare. Jag köpte hennes bok "Resan inåt" (i kontakt med det översinnliga) signerat av henne personligen. Jag har flera kort från den här dagen som jag kommer att lägga upp så fort jag kan.

Karin har tagit kort på sin döda systers ande. Här är bilden!

ser ni att det finns en ande på bilden? Bild: Karin Hedlund

Karin Hedlund är medlem i Ananda precis som mig. Om ni trycker på den här bilden så förstoras den. Trots att det inte fanns ljus eller sol ute så finns en regnbåge i rummet dvs regnbågens alla färger. Ovanför det gamla byrån finns två runda ljus vilket motsvarar bilder på en ande. Karin tror att det kan ha varit hennes systers ande.

Karin förlorade sin syster när systern var 28 år gammal. Hon skulle ha fyllt 60 år i år. Hon avled i livmodercancer.

Om man tittar riktigt noga så är runda ljusen ovanför byrån pga av att det finns många änglar statyer där. Karin har även avbild på Jesus ovanför byrån. Vad tror ni är orsaken dvs vad vill hennes syster genom att uppenbara sig på ett kort?

Sälj din uppfinning hos SmartaSaker och bli vår nästa finansman

Har du en brilliant idé stor som liten? Kontakta SmartaSaker länken hittar du strax under min profilbild och namnet Anne von Polat. Där finns smarta saker som vanliga människor har upptäckt och nu är det din tur att bli upptäckt. Tex så är det någon som har upptäckt en liten ask som man har sina strumpor i för att aldrig det ena paret ska försvinna.

Det är bara din fantasi som kan sätta stopp för din idé. Du kanske blir framtidens kändis pga av en liten obetydleselös vara du upptäcker.

Sigge Eklund verkar vara överallt från att ha hjälpt mig med koder på bloggen till Stureplan

 Sigge skrev till mig och hänvisade en intervju i Aftonbladet som jag redan hade läst och skrivit som inlägg på bloggen.  Nu ska Sigge Eklund och Claes de Faire samarbeta. Sigge samarbetade förut med Roland Karlsson på blogg.se.

Roland har varit inne på min blogg och ändrat vissa saker utan att förvarna mig. Första gången provade han att sätta in ett kort på sin son vilket inte var någon fara. Andra gången så hade glamourmodellen Natacha Peyre fått för sig att jag hade gjort ett fotomontage av henne. Den hade Roland gått in och tagit bort och hänvisade till en mail som Natacha hade skrivit.

Viktor Barth-Kron har intervjuat dem för deras nya samarbete.

Frånvarande har premiär i morgon lördag klockan 20.00 i TV8. Programmet sänds i sex avsnitt under våren.

Ni kan även läsa om min inbjudan till
La mode Stockholms nya superklubb på Ambassadeur.

Ärade besökare adressen till bloggen är numera WWW.VECKOMAGASINET.SE


MSM & Leg Naturläkare Lars-Eric Johansson

Har du hört talas om MSM? Det är organiskt svavel och många av oss har brist på det. En del med migrän och pms har blivit hjälpta av det.
Om du går in på google och söker på MSM och migrän kommer du att få en del att söka vidare på.
Jag har själv inga erfarenheter av migrän. Har dock ett stort hälsointresse och läser och söker en del på "ditt och datt" och när jag såg din annons tänkte jag bara tipsa.
Har också ett namn du skulle kontakta:
Leg Naturläkare Lars-Eric Johansson
Har själv varit hos honom flertal gånger och han har lång erfarenhet och använder många olika tekniiker för att ställa tillrätta obalanser i kroppen.
Han är helt suveränt duktig!!!
En annan sida är denna.
Jörgen Åswärd Naturläkare och ingenjör tel. nr 018- 46 40 40

Det här är ett meddelande jag har fått på Grannar. På Grannar kan du lägga in en annons helt gratis. Beror på om du behöver hjälp eller kan erbjuda hjälp. Jag behövde hjälp dvs jag ställde frågan om det fanns något mot hormonell migrän? Jag har nämligen migrän vid varje menstration & ägglossning. Jag har en reklam/banners till vänster om min blogg som heter GRANNAR gå in där och lägg upp en annons beroende på vad du behöver. Många berhöver hund, katt & barnvakt. Vissa behöver hjälp med städning, sömnad & revonering. Du själv kanske har andra färdigheter som att spå i tarot, damsuga, stryka och bokföring. Endast fantasin kan sätta stopp för vilken annons du kan lägga ut.

näringsterapeut i Stockholm

Jag på framsidan av UppsalaTidningen.se

 Det blev jag, Ulf Ekman från Livets ord & Cecilia Forss (politiker) som blev Uppsala´s främsta makthavare. Jag själv var en av dem som röstade på Ulf Ekman då jag tycker att han har påverkat många Uppsalabor. Jag själv har gått Bibelklass 1994 på Livets ord. Läs hela artiklen här.

Vill ni ha massor av gratisprylar? Jag själv är med något som heter GratisKungen ni hittar reklamen på min blogg ganska långt ner till vänster. Där har jag bl.a fått vackra kristall glas från Design Sweden, vitaminer, rosa pyjamas mm. Jag får hem förfrågningar varje dag i min email då jag har registrerat mig. Men sedan satt jag och funderade på vad jag skulle göra av alla dessa saker? Man kan ju alltid lägga ut dem på tradera tänkte jag. Ni hittar en reklam (banners) för tradera också i min blogg längst till vänster. Det står "du har vad någon saknar" strax under min profilbild. Klicka på den texten så kommer du till Tradera. Där kan ni köpa och sälja varor till ett väldigt lågt pris. När det gäller parfymer, hudvård och make-up så är det oanvänt. Det blir billigare då det är privatpersoner som säljer pga felköp eller annat samt att de betalar inga dyra hyror.

RSS 2.0