Vad kan mindfullness kurs göra för dig?

Kursen är 8 veckors programmet utarbetat av Jon Kabat-zinn och kollegor vid center for mindfulness i Massachusetts.

Programmet har utvecklats för att hjälpe personer med svår stress, smärta, utbrändhet, nedstämdhets, depressionsperioder eller ångestproblematik.

Kursledare: Angeli Holstedt och Anita Olsson leg psykologer och  leg psykoterapeuter i KBT

Informationtskväll ons 7 januari kl 17-18.30
Mer info på denna sida och denna sida.

Anmälan: 018-129900 Start 21 Januari

Ingvar Oldsberg är ett geni som återanvänder tåg som vandrarhem

Ingvar säljer sitt hem på blocket. Han har dessutom gamla tåg på sin gård som han har inrett som vandrarhem för gäster och kunder. Detta är ju en bra affärsidé för den som är arbetslös.

Mysteriet Anastasia Romanov & att födas intelligent är att födas ensam

Ett tag var jag säker på att jag var Anastasia Romanov dvs den som påstod att hon var den riktiga prinsessan tills jag hörde att hon levde under samma period som mig. Då var det kört för mig jag kunde inte spela att jag var den försvunna prinsessan.
 Operasångerskan heter Asli Yesil och sången börjar efter 30 sekunder så håll ut. Det är från filmen Anastsia och sången heter Once upon a December.


I den tecknade verisonen spelas denna sång upp när Anastasia får tillbaka sitt minne, att hon är den försvunna prinsessan Anastasia.
Jag har läst boken om Anastasia. Orginalet som bara fanns i Uppsala från 1921. Jag tappade bort den boken 2001 tillsammans med halva mitt liv som försvann i samma veva. Än i dag sörjer jag halva mitt liv och boken om Anastasia.

"Att födas intelligent är att födas ensam"
Tänk att det behövs så lite för att mista allt man tror på. Ett ord, en gest och man blir så besviken på människor omkring en. Hur kan en rörelse eller ett ord ta bort all den tillit jag har inom mig. Hur kan de i sin tur tro att jag inte är medveten? Jag är för intelligent för denna värld. Jag är ensam, för de flesta har ett gravt problem med sig själva och jag når dem inte. De vet sanningen men spelar ovetande till sista andetaget. Jag ger upp jag kommer aldrig mer att försöka nå en människa i mitt liv. Varför ska jag säga saker folk redan vet? Jag vill säga något de inte vet nämligen hur mycket de gör ner sig själva i tron på att de går med högt buret huvud. Vilket huvud? Den som en åsna åt upp.

Min brorsdotter Emmélie är bara 19 år gammal och så mycket smartare och vuxnare än människor som är äldre än henne. Undrar hur ensam denna människa känner sig i vår värld?


Två nyårsfester väntar mig

 Korsetten är från H&M
 
 Min stora passion här i livet är godis & parfym som jag samlar på. Men jag samlar bara på bröstsocker och gammaldags godis. Jag har över 500 parfymer och hade en utställning på ett bibliotek vintern 2000 i Norrland med mitt konstverk och parfymer radade efter varandra. De var inlåsta i glasdörrar för besökarna. Jag var med Franska Alliansen och Styrelsemedlem av Kristdemokraterna i Norrland också. Franska Alliansen blev jag värvad av min franskalärare då hon tyckte att jag var duktig på franska.
Jag har två nyårsfester som väntar på mig men jag ska höra mig för hur mina vänner ska göra.

Bästa sökorden på google denna vecka:
Hertiginnan blir portad på Stureplan
Hertiginnan mytoman
Hertiginnan AB Stora blogg priset
Grevinnan Anne von Porat rosengård

Killarna på Daners place bjuder ut mig

Asså jag kan inte tro att det här är sant. Drömmen har slagit in för dessa killar har bjudit ut mig. Should I take a chance on him? Det är ett paketpris han erbjuder mig villa och två barn. Kan det bli bättre?

Sedan kommer nackdelarna:
Är det så tryggt att gå ut med dessa killar? Var är säkerhetsvakterna? Har de råd att bjuda ut mig? Om de skulle bli packade kommer de att glömma bort mig i vimmelt. Bara mitt puder kostar förmycket pga av min feta hy. De måste kunna övertla min bloggmaneger och bara det kostar ca 1800 kr per timme. Han är en envis åsna och kanske måste sova på saken. Han sover ca 9 timmar X 1800 (0,5)=7800 kr. Min fotoassistent måste följa med bara han kostar 800 kr i timmen. Så jag undrar om dessa killar fortfarande har lusten kvar att bjuda ut mig?
  Hertiginnan i vimmlet.

Här kan ni läsa om jultomten som bl.a delade ut mina presenter till folk som hade ställt sig i kö för att ta del av företagarnas gåvor bl.a gåvor från Hertiginnan AB.

Elizabeth Arden Ceramide Purifying cream cleanser blandat med kaffepeeling

Elizabeth Arden Ceramide Purifying cream cleanser créme nettohante purifanté blandade jag med min kaffepeeling i morse. Resultatet var slående och jag fick en mycket len och ren hy.
 Jag har då klämt ut allt från tuben som innehöll 50 ml. Var inte rädda för att experimentera och för guds skull var inte snåla utan slösa på hudvårdsprodukterna ni har. Jag behandlar dessa delar lika:
Ansikte
Hals
Byst
Händer

För det är dessa områden som åldras i samma takt. Om jag har en dyr tvättcreme för ansiktet så använder jag den över hela kroppen. Lyssna inte på terapeuter som påstår att man ska vara försiktig med huden kring ögonen. Ta en peeling och massera försiktigt huden du har kring ögonen för tydligen har du ingen bra cirkulation där om du är mörk, påsig eller har fina linjer.
 Jag har problem med finnar och fet hud men sådan är jag född och det går inte att ändra på.

I dag ska Hertiginnans julklappar delas ut

Kl 13.00 på Celciustorget delas julklapparna ut. De kommer att kosta 60 kr och då får man en present som är värd minst 100 kr. Hertiginnan har bidragit med ca 40 julklappar. Allt med bloggens intäckter så klart.
Folk brukar ställa sig i kö redan kl 11.00 så att de inte missar detta fina julerbjudande.

Jag tror att Rosita Erikssson kommer att vara på plats.
 Denna julkort är gjord av Samule Q som en julhälsning till Hertiginnan.

2 persiska fester på en och samma kväll

Jag har två persiska vänner som bjöd in mig till 2 persiska fester på en och samma kväll. Här är jag i matrummet för vi var tvugna att gå tidigare då vi skulle hinna med en annan fest för musikalisk begåvade personer.

  

Detta är 72 åriga Setareh vars liv har blivit en dokumentärfilm (Det blå hjärtat) av Nahid Persson. Hon ska nästa år få träffa ex Drottningen Farah Diba av Iran via Nahid. Det bjöds på både mat och efterrätt för detta är den längsta natten för persier och firas.

  

Får man ha fulare skor och väska? Såg ut som prostitutionshärva från 80 talet.


Detta är från 2:a festen och mannen som sjöng är Miss Bellas pappa.

Mediumet Marica fick en deja vu när hon tittade på Benny Rosenqvist bildNi kan gå in här och se bilderna av Marica och Benny. Den bilden längst ner har jag tagit på dem och det är den bilden som har givit Marica en deja vu upplevelse. Alltså var det redan meningen att jag skulle dit och ta bilder på dem för att man har redan i en bok som heter "livets bok" skrivit precis hur man ska leva sitt liv. Då och då kommer man i håg vissa saker och kallar dem för deja vu.

Alla barn upp till 8 års åldern är mediala. När man fyllter 8 kommer en ande och trycker på ens tredje öga som sitter mellan ens ögon och gör att man glömmer allt man såg och hörde innan. Benny sa att den ande har glömt att trycka på hans tredje öga därför är han medial.

Daners place vill inte ännu avslöja vad Niklas menade i sitt inlägg om mig. Jag och mina besökare väntar med spänning. Hoppas verkligen för dessa killars skull att det finns något spännande annars vet jag två killar som kommer att åka på rejält stryk.

Mötet med två av Uppsalas största profiler

  Jag bidrog med ca 43 julklappar i mitt företagsnamn Hertiginnan AB med min logga på julklpparna. Just nu är Rosita uppe i 240 julklappar och med mina slog vi fjol årets rekord.
 
 Rosita Eriksson på Vi i Stan. Jag fick parkera på deras privata parkering Handelsföreningen.
Rosita har en fråga till folket och den lyder:
Vad saknar du i din stad? Vilka butiker skulle du vilja kom till din stad eller vilka evenemang?

 Detta är Joseph Lahyani en riktig affärsman. Hans företag eheter Imperium Invest AB. Det var hans sambo som ägde http://www.jobbet.se/ och sålde bolaget för 10 miljoner svenska kronor. Joseph har även öppnat Biztron tillsammans med Jon Ola Johnler som var min förra granne när jag bodde i samma hus som stadsbiblioteket. Josephs verksamhet sprider sig från Malmö, Skåne, Stockholm och Uppsala. Han äger också många fastigheter. Han berättade för mig att "folk som vill tjäna pengar jobbar inom restaurang, men folk som redan har pengar satsar på verksamhet som de kan ta på"

Jag berättade för honom att han tänker som Donald Trumph dvs att de har inkomster från flera olika håll vilket har gjort dem mäktiga och förmögna. Joseph är som mig dyslektiker och hyperaktiv. Därför vill han inte att jag lägger ut hans mail utan mobiltelefon på bloggen för den som vill nå honom.
 Ola är killen i mitten. Denna bild är tagen på hans krog på ÖvfreStlottsgatan Marco´s. Kocken Micke Karlsson med Ola Johnler och Nikola Gverovic på nya krogen Marco's.

Mobil: 0708-710495

I dag ska jag träffa Rosita Eriksson från UppsalaCity

Det är sista dagen att samla in julklappar den 21 decemer då man lottar ut varorna som är värda minst 100 kr men man betalar bara 60 kr för varje vara. Jag kommer att bidra från Hertiginnan AB och från vårt eget företag.

Jag ska i väg och jobba för att sedan äta lunch. När jag är färdig med lunchen kommer jag att besöka Rosita. Rosita var värd för frukotsmötet på Gottlands Nation som jag var närvarande på. Vi fick ta del av förändringarna som sker i City därav namnet Uppsala City.
   Här har jag en kavaj från Bamå skor för ca 1600kr. De är stora i storlekarna.

Kläder från Rut m.fl & GANT Store

  

Korsetten/Bustier är från butiken Rut m.fl ni vet butiken med rosa papperskassarna. Kjolen är från GANT Store.
Korsetten kostar 199 kr väldigt bra pris men det var öppningserbjudande. Kjolen kostar 2199kr. Den var lång men jag har kortat av den.

Savior filmen om kriget i Bosnien med filmens soundtrack

Filmen Savior handlar om forna Yugoslavien. Huvudsrollsinnehavaren spelas av Denniz Quaid som förlorar sin familj och åker till Yugoslavien som amerikansk soldat.
Musiken är från Balkan och heter Vasilisa rasti rasti moj zeleni bore.

Jag såg denna film i Kramfors medan jag studerade på Sundsvalls mitthögskola. Det fanns en kille i Kramfors som hette Patrik (bosnier) och min kusin Digi Digi påstår att jag sjöng denna sång för honom. Jag står fast vid det än i dag att jag inte sjöng denna sång för honom. Det är förtal!

Som min svägerska Bamsinnan säger så finns det så mycket elände i världen men det enda folk verkar bry sig om är att jag som Hertiginna kallar mig snygg. Har inte folk större problem att ta i tu med än att övertyga mig om att jag inte är så snygg som jag påstår att jag är. Jag har fortfarande storleken S i midjan, sug på den ni.

I dag ska Hertiginnan köpa julklappar till folket

Jag är ju Hertiginna och måste föregå med gott exempel. Därför ska jag i dag köpa juklappar till alla åldrar och på så sätt bidra till samhället s.k välgörenhet. Jag kommer då att vara en sponsor för det företaget jag tillhör samt i bloggens namn dvs Hertiginnan AB.

Nu ska jag i väg och jobba för att sedan äta en affärslunch med en väninna. Jag skriver alltid affärslunch om syftet med lunchen innbär att vi ska diskutera affärer. Jag hinner inte träffa mina samarbetspartners på ett annat sätt än genom att äta lunch eller brunch tillsammans. Det är ett sätt för mig att slå två flugor i en smäll.

Jag hinner aldrig laga mat hemma och äter alla mina måltider ute.

innehavaren av modebutiken Rodeo har uppvaktat mig

 Talin Ghadimi som är innehavaren av Uppsalas exclusivaste modebutik Rode uppvaktade mig med jullunch/affärslunch och köpte de mest exclusivaste hudvårdsmärket Guerlain till mig. Har man en fin krets får man fina julklappar.

Issima Success model Lifting serum ultra firming & Revitalising night care
 Blomman är också från Talin.

 Bild: Tagen av Talin på Café Bredbar.

Vännen Talin bjuder på affärslunch & affärspresentation

Talin är en ambitiös och affärsdriven väninna. Hon är grundaren och ordförande för TRIS (tjejernas rätt i sammhälet), butiksinnehavaren av modebutiken Rodeo som har flyttats från stora torget till S:t Pergallerian och är kassör för B.I.F. Sist men inte minst så jobbar hon för NBV.

Talin har hjälpt mig genom svårigheter och jag har hjälpt henne. I dag bjuder hon in på en affärslunch för vårt samarbete växer hela tiden.

Jag kommer även att vara på Affärspresentation senare under dagen.
   Hertiginnan kommer med de senaste mode nyheterna!

Min kväll med Benny Rosenqvist

 Benny var en mycket varm personlighet och inte alls svår att närma sig. Han gav mig bra råd för livet men jag orkar nog inte följa dem än. Jag behöver mogna i min roll innan jag orkar ta tag i det hela och ta ansvar. Jag har sökt genvägar för att nå mitt mål. Det finns inga genvägar fick jag höra i kväll.

Jag ställde min fråga till honom inför en hel publik med 100 människor. Det är inte alls lätt att blotta sig inför så mycket folk. Tur att ingen bloggare, släkting eller annat skumt fanns på plats. De flesta var från Ananda och de flesta där känner mig personligen.
 Detta är Katarina D´agnan som tillhör den adliga släkten Agnan från Frankrike. Hon är född i Polen.
 Marica Eriksson som numera har en egen blogg
 Maria Therese Agerhill Bohman som är diplomerad medium av självaste Tv kändisen Terry Evans. Hon har varit min lärare under ett års tid på medial utvecklingskurs.
 Hertiginnan med rätt att visa magen mitt i vintern. Ska ni ha en enkel topp se till att er mage syns helst om ni har lika smal midja som jag har.

Mode från märket GEFA

Om ni ska köpa något från märket GEFA bör ni satsa på en storlek mindre i storlekarna då de är stora i storlekarna.
  Kjolen kostar 699 kr och är klockad längre ned och kavajen kostar 1299 kr.

Hur man kan skapa sig ett imperium genom krokodiltårar

Jag har aldrig i mitt liv skratta så här mycket i mitt liv åt en klockrent inlägg som har skapats av surperjuristen.

Det finns liknande fall där män har skapat sig en skara beundrare genom genom att hitta på olika meriter av kvinnor som står i kö för dem. Jag känner till en man som kan få vem som helst att falla för honom. Han har ett valspråk när det kommer till kvinnor. Det är att säga att han kan få yngre, smalare eller snyggare än den han inte ens kan få i nuläget.

I dag är denna man verksam modell och filmbolagen bråkar om att ha honom i sin nästa film. Ser ni grabbar vad man kan åstadkomma med enkla genialiska valspråk för att göra PR om sig själva.

Just nu driver den här mannen studiecirklar i hur du kan få kvinnor bli avtända med få utvalda ord.
 "Innan ni skryter om diverse meriter så undersök först hur människan framför er ser er"

Eftersom skönheten ligger i betraktarens ögon spelar det ingen roll vem som ville ha er förut.

Veckans evenemang

Måndag: Ska jag på PUB kväll på en av nationerna med föreläsning, mat och dryck. Detta i ekonomiska sammanhang.
Tisdag: Den kända mediumet Benny Rosenqvist ska jag träffa tillsammans med Sandra och flera av hennes släktingar s.k släktträff fast med Benny.
Onsdag: Affärspresentation för att utöka den verksmahet jag håller på att bygga upp
Torsdag: Faktura dagen då alla mina fakturor ska betalas in.
Fredag: Konsultation på en skönhetssalong (man vill ju bevara sin hud)

 Foto: sabina Bergstedt från frisörsalongen BLOND

Poloklänning från märket Marc O´Polo

  Denna klänning är från Marc O´Polo samma klänning används i filmen Sweet home Alabama.
 Resee Whiterspoon bär samma klänning i filmen Sweet home Alabama. I bakgrunden ser man Louis Vuitton väskor. Jag har två orginal resväskor av Louis Vuitton.

Uppsala City & Frukostmötet

Jag har varit på frukostmötet 08.00-09.30 och jag bloggar i skrivandets stund samtidigt som jag jobbar per telefon. Jag måste göra två saker samtidigt då jag är en mycket ambitiös människa.

Jag mötte Matti von Magius från Uppsala Handelsförening. Hans efternamn är från Sicilien/Italien då hans farfars farfars far var borgmästare. När hans släkt spred sig till Österrike fick de namnet "von" i efternamnet.
 
Detta är värdinnan för vi i stan som anordnade frukostmötet. Jag berättade om min blogg och hon kände till den när jag berättade att jag kallar mig för Hertiginnan. I skrivandets stund har man samlat ihop 140 julklappar som ska delas ut 21 december på Celciustorget. Förra året fick man in 240 julklappar och målet är 500 julklappar. Vill du vara med och hjälpa till och bidra med en juklapp? Skriv då till denna mail.

 Gör barn glada i år här på bilden ser vi mimmi med jul tomte på Kvarnen.

Rättelser har kommit in från Rojalisiska föreningens vice ordförande Lennart Stockblad

Fint att Du gjorde ett reportage från Rojalistiska Föreningens Jubileumsfest. Vi är alltid tacksamma för uppmärksamhet!  Eftersom vår förening har ett mycket gott förhållande till både Kungliga Hovet och till Odd Felloworden så vill jag justera en del om vad du skriver om i reportaget så att det inte råder någon tvekan om verkligheten.


1/ Det finns inte några tavlor i Odd Fellowhuset med hovmarskalkar som tidigare tjänsgjort hos Kungen.
De porträtt som hänger där är av tidigare Storsirer som är Odd Fellows högsta styrande ämbetsman i Sverige.
2/ Kungen har aldrig haft någon bankett i Odd Fellows Bankettsal. Björn Widell har däremot serverat honom i andra sammanhang.
3/ Odd Fellowrestaurangen ägs gemensamt av medlemmarna i stockholms Odd Fellow och är en ideell förening. Det finns inte någon som heter Ulf Fellow!!
4/ Tidigare ordf. Kurt Linderoth hade inte talat med Kungen utan det var en helt annan person som hade gjort det dagen före i samband med en jakt.
Eftersom vi i Rojalistiska Föreningen är mycket noga med att det skall vara korrekt fakta i alla sammanhang, för att vi skall vara trovärdiga i vår verksamhet, så vill vi att du tar till dig dessa kommentarer.

Lennart Stockblad, 1:e Vice ordförande

Min dag med Stil Robin innehöll mycket nyheter och skvaller

 Bild tagen av fotografen från Uppsalavimmel som också var på Waynes Coffee där vi åt Brunch.
 Detta är fotografen från Uppsalavimmel som fotade på oss när vi fikade. Vi är ju ändå de kändaste bloggare från Uppsala.

Stil Robin hade att berätta. Jag fick veta att pinsamma Barzan hade tagit bilder av honom och skapat en sida på facebook så folk skulle tro att det var Barzan själv som såg ut så. Stil Robins utseende måste ha tilltalat honom väldigt mycket.

Robin berättade också hur han och Blondinbella hade kommit in på diskussionen kring mig. Just nu så verkar det vara lite kallt mellan Robin och Bella. Jag fick höra hela historian om deras vänskap och förklarade sedan med egna ord varför jag trodde att hon var lite sur på honom för tillfället. Robin tyckte att det jag sa lät logiskt och jag hoppas att jag med mina egna ord kunde förklara för honom hur jag trodde att hon hade upplevt det hela. Jag är ju ändå äldre än dem två och kan se saker på ett annat sätt. Jag är dessutom väldigt klok när det kommer till människor och relationer.

Robin är modell och han är verkligen en kille som syns så jag förstår varför han har blivit så stor som han är i dag. Folk retar sig på att han tror att han är en överklass stureplans kille. Jag sa att de nog inte tänker så utan de vet att du är en överklass stureplans kille dvs de ser sanningen med honom därför är det provocerande för deras del att Robin existerar.
 Så här var jag klädd för dagen. Bild tagen i min fashionabla våning. PS jag och Robin är grannar vi bor i samma hus.

Stil Robin har skrivit två inlägg om vårt möte i dag.
Inlägg 1
Inlägg 2

För som underskattar Operas vill jag ska lyssna på Je crois entendre encore

  OBS musiken börjar efter 26 sekunder, håll ut!

Jag hade en väninna som var vän med en person under en ganska lång tid. Denna person hamnade i en kris och bröt med min väninna. Min väninna blev så ledsen och skickade sin vän bilder på sig och en CD med sina favoritsånger för att vännen skulle komma tillbaka till henne. Vännen kom aldrig tillbaka och min vän har en ny vän i dag som aldrig skulle bryta med henne pga av egna kriser. Hennes vänskap med sin nya vän är inte på en skör tråd för båda vet hur viktigt det är att förlåta en person. Om du inte kan förlåta en person så kan du själv aldrig bli förlåten.

Att ens bryta med en vän är som att ha slösat sin tid på den personen. Jag har vänner som har brytit med mig och det är att kasta 10 år i sjön. Jag vill inte uppleva sådana vänner i dag. Jag vill inte ha "tilfälliga" vänner för de är inte mina vänner. En vän förlåter och undrar vad som är felet i stället för att ta avstånd. En vän förstår att jag också har känslor och sätter inte sig själv främst. Den som sätter sig själv främst har aldrig varit min vän så vem är det jag förlorar?

Jag håller på att skriva en bok på riktigt som jag aldrig blir färdig med. Jag drömde om att jag hade skrivit färdigt boken. Jag vet inte hur boken slutar men tydligen finns det ett slut i detta liv eftersom boken var färdig skriven i drömmen. Jag tror att jag inte kommer att klara av vissa saker i livet men om jag har skrivit färdigt boken i drömmen så innebär det att jag kommer att klara mig ur min situation innan mitt liv tar slut.

Säljteknik av dyra märkesvaror enligt mig

I dag var jag på Nacka köpcenter som de har byggt ut större. De har butiker som JC, Maggie, Jackie, H&M och Boomerang. När man öppnar en butik bör man inte ha en för stor lokal. När jag såg hur stor Boomerang var ville jag inte ens gå in i butiken. Jag fick känslan av massproduktion. Jag har känsla för affärer så det jag säger brukar stämma. Man bör inte sälja dyra kläder om det finns mycket av varan. Man bör lägga fram en från varje storlek så kunden känner att hon är ensam om varan.


  Bild1: Whyred kjol för 1799 kr har grymt snygga kjolar. Bild2: Kläder från Mexx som jag köpte, det bästa är när de packar kläder snyggt i en bag.
 Jag var tidigare på Hötorget och åt kebab på Kebab House på Norra Brogatan. Lussebullarna inne på Gallerian i Nacka var inte alls torra. 2 Lussebullar och 2 coca cola kostade 98 kr. Är det skälig pris?
 Dagens outfit kommer i från Zara woman och H&M. Klänningen är från Gina Tricot.

Att kunna se en person egenskaper genom valet av tyg (intutionsövning)

 Detta är Superjuristen och Yasmin Daii på medial utvecklingskursen. I går kväll fick vi göra övningen genom att välja ett tyg av flera hundra stycken. Jag valde en som var av silver. När jag frågade Alexandra Olsson om hon ville jobba med mig upptäckte jag att hon hade valt ett tyg av guld. Så träffande att vi båda hade valt liknande tyger. Via det tyg jag har valt och hållt i ett tag ska motparten kunna känna in mina egenskaper.

 Detta är Alexandra en kurskamrat som jag fick jobba tillsammans med.

Hon var så duktig och de egenskaper hon såg hos mig var följande:
* Att jag kunde kommunicera med djur
* Att jag var ungefär på samma våglängd som henne fast att jag har lättare att säga i från än vad hon har.
* Att jag har healing i händerna
* Att jag drogs till hästar dvs att jag rider
* Att jag inte riktigt har blivit färdig utan har en bit kvar innan jag blir helt medial

Alexandra har då aldrig jobbat med mig och kunde omöjligt veta dessa saker i förväg. Jag kunde också tippa rätt när det kommer till henne själv men jag kan inte avslöja sakerna om henne för vi har tystnadsplikt inom gruppen. Man får bara berätta om sig själv och inte om andra.

Till Alexandra: skriv till min mail annevonporat@live.se jag har saker jag vill berätta för dig.

Mode från anrika märket Gant

 Här bär jag en kavaj från märket Jensen ett danskt märke och alla vet vi hur bra de danska märkena är. Kjolen kommer i från det anrika märket Gant. Kjolen kostar (håll i er nu) 2119 kr.
 

Nu ska hertiginnan engagera sig mer i Kristdemokraterna

Jag har blivit kontaktad av Kristdemokraterna som tyckte att det var roligt att jag hade gått ut i media med att jag är en Kristdemokrat. En kopia av mailet till mig kommer även att sändas till Michael Oscarsson som sitter i Riksdagen. Michael Oscarsson blev vald till en av de 10 mäktigaste media profilerna i Uppsala.

Jag kommer vid årsskiftet att gå kurser inom kristendemokraterna då jag nu har blivit kontaktad av deras styrelse.
 Jag vill engagera mig i politiken för att kunna göra något gott för samhället. Jag tror att ju fler som engagerar oss desto bättre samhället får vi att leva i. Det sämsta med politiken är passiviteten från allmänheten som inte förstår att de kan tillför något.


I kväll ska jag och mina 2 vänner samtala med andevärlden

  En allt vanligare bild på mig med fördrink i handen då jag alltid blir bjuden på fina evangemang som är värda att nämnas i pressen.

Jag kommer att jobba på dagen i flotta Gottsunda sedan ska jag luncha med min vänina. Mot kvällen kommer jag att gå på medial utvecklingskurs och möta andevärlden.

Vi är ca 15-18 personer på kursen och vi brukar samarbeta två och två. En ska då jobba som medium och den andra blir då sittern dvs den som får budskapen. Då ska mediumet känna in sitterns anhöriga som är på andra sidan. Det behöver inte vara en person som sittern känner igen utan det kan vara en avlägsen släkting.

Nu har man restriktioner på hur man som medium får jobba. Det är ett krav att man ska kunna identifiera den ande som kommer till en. Även om sittern själv inte känner igen så bör personen kunna fråga sina äldre släktingar som har träffat anden när anden levde på jorden kunna känna igen.

När ett medium och en sitter samarbetar på detta sätt kallas det för "sittning". Man brukar prata om hur mycket en sittning kostar hos ett medium.

I kväll ska jag både agera medium och sitter.
RSS 2.0