jag har varit på hudvårdsklass med Mary Kay

Jag provade en peeling för läpparna som gjorde mina läppar större och på det brukar jag använda citylips som redan gör läpparna en storlek större. Så nu sitter jag med en värsta silikonmun.

Gå till full bildstorlekJag hoppas att fler vill ha hudvårdsklasser för då får ni varor upp till 1000 kr. Det är inte illa första gången får man för ca 200kr, 2:a gången 500 kr och tredje gången 1000kr. Dvs om du ställer upp som värdinna och har 2-4 personer med dig som vill ha undevisning i Mary Kays produkter.


Denna gång var värdinnan: Laila Husén


Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 7

JA JAG VILL HA DIN PRODUKT, HÄR ÄR MINA PENGAR - SÅ, FÅR JAG DEN NU!
Alltför många säljpresentationer börjar med en historia om försäljaren - Hej, jag sitter på en solig strand på Las Palmas; eller efter hundra års efterforskningar har jag funnit ungdomens källa; även ett sådant struntprat som min vän - du kanske inte känner mig, men idag är jag miljonär...
När du knackar på dörren - när du skriver ner din säljpresentation - när du försöker sälja något med brev eller e-post - vädja till de grundläggande önskningarna.
Han eller hon vill bara tillfredsställa sina önskningar - inte läsa om vem eller var du är, eller vad du har gjort - fråga dem bara om de vill få sina bildäck att hålla tio år eller mer - om du vill det, så kan jag förklara - om inte, så kan du slänga det här brevet i papperskorgen, därför att jag inte vill förslösa din tid...
Ovanpå allt detta bör du komma ihåg att folks önskningar, behov och problem förändras hela tiden, vilket betyder att du hela tiden måste vara uppdaterad med det du säljer, och förbättra din säljpresentation.

HUR DU SKRIVER UPPSEENDEVÄCKANDE ANNONSER heter en ebok som jag säljer på min webbplats, och som mycket väl kan komplettera det du just läst.
Om du är intresserad kan du klicka på nedanstående länk.
PR-publishing ger 100 % garanti!
Du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 6

Använd bara din presentation och förklara hur köpet kommer att lösa hans problem eller uppfylla hans drömmar. Måla en bild med ord där han ser sig själv med din produkt och hans problem är löst eller hans dröm har gått i uppfyllelse, och sedan ge honom en enkel knapp att trycka på (eller i ett vanligt brev, en kupong) att fylla i och skicka iväg med sin beställning.

Just detta enkla handhavande med kupong kommer att avsluta försäljningen åt dig - om du nu har skrivit din presentation på ett korrekt sätt, och han ser att det du säljer är svaret på hans önskningar, behov eller problem - att det får honom att känna:

Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 5

Få din säljpresentation att flyta - förekom hans protester - och svara logiskt på dem i din presentation. Förklara fördelarna man får ut av din produkt eller tjänst, för att sedan, om möjligt, få läsa kundintyganden från folk som redan har köpt av dig.

Det viktiga är att skapa en upplevelse av måluppfyllelse hos kunden om han köper din produkt. Stimulera hans fantasi, och förklara för honom hur han kan använda det du säljer till sin fördel.
Och sedan det allra viktigaste. Gör det så enkelt som möjligt för kunden att köpa av dig. Tvinga honom inte att läsa ett långt utdraget kontrakt.

Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 4

Gå igenom din försäljningsstrategi, inifrån och ut. Verka professionell och framgångsrik. Alla vet att öppningsanförandet påverkar framgången med presentationen och om du kan komma till försäljningsavslut.

När han öppnar e-posten och ser din presentation, så måste du bära fram ett intryck av professionalism och framgång. Få honom att känna sig väl till mods - var vänlig och trovärdig.
Stimulera hans intresse på det du säljer genom att vädja till hans mest grundläggande önskningar, behov eller problem som behöver en lösning. Slösa inte hans tid med långa komplicerade utläggningar.

Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 3

Du måste få hans uppmärksamhet - då måste du vädja till hans intressen och få honom att förstå hur hans köp av din produkt kan komma till nytta för honom. Och dessutom måste du komma till avslut och få honom att sträcka sig efter plånboken efter pengar eller kreditkortet, beroende på vad du säljer.

Det är viktigt att du kommer ihåg, att nå kunden med ett mail är samma sak som om du knackade på hans dörr. Och då är det väldigt viktigt att ditt material ser bra ut.

Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 2

Slutligen så måste du inse att om du inte "stöter på", så lär du inte få sälja något heller. Och ju mer du ringer upp, skriver eller mejlar, desto mer får du sälja.

Att sälja med mail är inte svårare än att sälja stående framför personen. Det är bara att göra försäljningen effektivare och mer ekonomisk.

Dock måste du ha din säljpresentation nerskriven och presentera den till prospektet, precis som om du stod där utanför hans dörr.

Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja del 1

Att bemästra säljandets konst handlar helt enkelt om att veta hur du ska presentera det du säljer till köparen på ett sådant sätt så att han känner att det han köper från dig löser hans problem eller uppfyller hans drömmar.


Vem som helst kan sälja vad som helst till vem som helst. Det är bara det att vissa saker är svårare att sälja än andra och behöver andra sorters presentationer.


vill du bli en bra försäljare?

Det finns folk som kan sälja vad som helst. Man brukar säga att vad han än tar i, så blir det till guld.

Och sedan finns det dem som svettas och plågas över några enstaka meningar, för att få det att låta bra. Det handlar alltså om att kunna lägga upp ett "säljsnack".

Det handlar också om försäljningspsykologi. Att kunna förstå vem det är man talar med, ringer till, eller mejlar till. Om du försöker kränga produkter och tycker att det många gånger verkar svårt, så är nedanstående länk något för dig.

Tänk att bara kunna gå fram till vem som helst, och efter en stund återvända med en sedelbunt i handen. Då har man lyckats i sin säljpresentation.

Oavsett vad man än säljer så kan man förbättra sig. Du kanske bara har dig själv att sälja, om du söker ett jobb, menar jag. Då kan det också vara bra att kunna ett "säljsnack".

Så Anne, ditt bästa drag är att du lär dig att presentera dig. Men om du redan kan det så behöver du naturligtvis inte lägga ner tid på att läsa det här. Jag vill ju inte ta upp din värdefulla tid i onödan.

http://www.pr-publishing.com/B/4

mailto:pr-publishing@hotmail.com


det är så enkelt att laga glass

Recept: 2 port. Jag har snott receptet av  Vision of Johanna

    -3 ägg vitor
    -6 msk socker
    -3 dl grädde
    -1 msk vaniljsocker


¤Gör så här:

Ägg och socker vispas ihop.
Grädde och vaniljsocker vispas ihop.
Allt blandas. Ställ in i frysen och låt stelna.

Ser ni vems Rådjursögon dessa tillhör?

RådjursögonRätt svar vinner 1 000kr obs personen på bilden får ej rösta


5 oktober utbildning på mary kay

Bamsinnan ska på hudvårdutbildning så lyxig hon är

granatäpple motverkar cancer

Tranbär, goji, mangostan, noni, aronia, acai, blåbär, jordgubbar och svarta vinbär. Försäljningen av vitaminrika superfrukter och superbär går spikrakt uppåt i västvärlden.

tjäna pengar på din blogg

Gå in på Tailsweep hemsida och läs mer.

vill ni ha gratis reklam?

Hej Anne,

Om du har ett företag så har du kanske fått erfara att reklamen för verksamheten kan bli kostsam.

Om du inte kan hålla annonskostnaderna nere så riskerar du att reklamen kostar mer än vad du får in i nettovinst, eller i alla fall alldeles för mycket för att det ska kännas bra.

Men om du själv skulle börja sä lja annonser i ditt eget annonsblad, som du själv annonserar i, så skulle du på det sättet kunna få all din reklam helt gratis!

Och det är väl inte dumt eller...?

Du kan läsa mer här om annonsblad.

http://www.pr-publishing.com/B/3

Du får visserligen en initialkostnad när du börjar, men efter en tid så har du all tänkbar reklam helt gratis.

Till nästa gång...


Percy Rosengren

PR-publishing

http://www.pr-publishing.com/


the secret livets verkliga gåta

The Secret redan en bästsäljare - nu tryckt i över 5 miljoner exemplar!

Fragment av den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. The Secret - Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.

The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer - kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi - som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt - sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på - ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra.

The Secret - Hemligheten är boken som bygger på den enastående och inspirerade filmen med samma namn. The Secret hör hemma bland dessa nya filmer som håller på att förändra vår världsbild, bland andra "What the bleep do we k(now)", "Samtal med Gud" om Neale Donald Walsch och "How to know God" av Deepak Chopra.

till Bamsinnan ang mary kay

Har du frågat om du tjänar extra på att få en under försäljare under dig ang mary kay? För det är ju så det går till dvs du hittar folk under dig och får en högre titel hänger du me?

Gå till full bildstorlekVi blir som små kakor under dig.

så här ser jag bamsinnan ang Mary Kay demonstrationenNär hon feminint viftade med armarna medan hon stod upp och bakom henne såg jag mina rosa gardiner med tyll, ja då såg hon ut som en lyxfru ut i finger & tå spetsarna.

Bamsinnan är kvinnlig och feminin bra föreläsare och är dj...gt påläst brud som svarar på alla möjliga och omöjliga frågor.
Jag köpte en underlagscréme och ögoncrémen som gav omedelbar resultat under ögonen. Anledningen till att jag valde den där foundation (underlagscréme) var för att den täckte men ändå inte kladda av sig som varenda en annars brukar göra vad de än lovar.

Gå till full bildstorlek Gå till full bildstorlek Gå till full bildstorlek Gå till full bildstorlek


sminkparty med Bamsinnan & Mary Kay

Det är Bamsinnan hon i svart bakom själva Mary Kay som är en lite äldre dam. Förstår ni att Bamsinnan känner självaste Mary Kay det är som att sälja Christian Diors produkter och känna självaste designer.

Hon var P med stor P och cool på samma gång. Bamsinnan ville öva på mig så hon började prata som om vi vore 3-4 personer som satt och lyssnade på henne.  Ibland betedde hon sig som om vi vore en stor klass då jag ställde frågor kunde hon säga: vi kommer till det senare.

Det var som om fler hade ställt frågor och att hon inte riktigt hade tid att lyssna på mig, trots att jag räckte upp handen artig som jag är.

Min kanin stumpan fick rycka in som värdinna då och då talade Bamsinnan till henne som om hon hängde med på noterna. Hon får höga betyg av mig när det gäller själva framförandet. Hon såg ut som en lyxfru en sån där som samlar sina vänninor för att tala om lite lyx i vardagen.

är du beredd att betala för att få fler besökare till bloggen?

För att förstå vad sökmotoroptimering (SEO) är för något kan du läsa sidan http://www.inskrift.se/seo_2.html.

 

För att skaffa en väl fungerande blogg på en egen domän som du har full kontroll över behöver du ett webbhotellkonto samt ett bloggsystem installerat där (jag rekommenderar WordPress). Givetvis kan jag hjälpa dig med det, men det minsta som det kostar är 1800 kr plus moms till mig och sedan har du ett par registreringsavgifter och lite löpande kostnad för webbhotell och domän. Även om du skaffar det så är det sedan så att det kostar en del därutöver att göra en on-site SEO på ett färdigt blogg-system för att få det mer lämpat för sökmotoroptimering än vad din nuvarande blogg under blogg.se är, minst 900 kr till och du är då uppe i 2700 + moms till mig bara (kan bli mer, det har att göra med hur pass mycket personlig anpassning av det färdiga systemet som ska göras).

Att köpa, betala månadsavgift för, någon eller ett par textlänkar på en relevant sida med bra Google PR kan också vara ett relativt billigt sätt att komma upp lite. Man kan också annonsera via Google AdWords, annonser som syns som "Googleannonser" på många webbplatser samt även intill sökningarna på Google. Det är det inte för SEO utan då handlar det om att folk ska upptäcka din blogg och kanske länka till den och börja sprida ryktet om din blogg.Hälsningar,

Bengt Lundberg


Ögonterapi - Eye Movement Integration (EMI)

Genom medvetna, specifika ögonrörelser kan man förvånande snabbt förändra det sätt en klient bearbetar sina upplevelser. Via ögonrörelser når man den plats där allt kopplat till en traumatiserande händelse finns lagrat. Ögonrörelserna gör att den emotionella laddningen "sprids" ut och blir allt tunnare för att till slut helt skingras. En rätt ny och mycket intressant metod som snabbt erövrar terapivärlden.


Grönt te stoppar diabetes

Både grönt te och kaffe anses sedan tidigare minska risken för att utveckla diabetes. Nu visar ny forskning att grönt te även kan hindra diabetes som redan brutit ut. Studien är gjord på möss där man funnit att en antiooxidant, EGCC, verkar göra vävnaden mer känslig mot insulin. Dessutom skyddar EGCC mot nedbrytningen av de insulinproducernde cellerna i bukspottskörteln, vilket sker hos diabetiker.


Delta i konsumentundersökningar och tjäna pengar

Delta i konsumentundersökningar och tjäna pengar Behov av pengar? Delta i konsumentundersökningar
helt gratis och tjäna pengar! Du deltar samtidigt i tävlingen om 5 000 kr till en supermarket efter ditt val!
- Tjäna pengar, delta i konsumentundersökningar -

gratisshop.se

e-post :avonmarankoz@yahoo.se
Loginkod :dört iki dört dört

det kom ett brev från Hampus ang Darins syssling

Hampus om kan man bli sötare än Darins Sys...

Han går i min flickväns klass, de är inte släkt. Fast jag vet inte om han skäms, han kom till skolan med aftonbladet för att visa mittuppslaget han fått ^^


streptokockerna orsak bakom missfall?

Jag har en bekant som fick flera missfall och hon tog ett prov från livmodern som visade sig att hon hade streptokocker. Hennes läkare menade att det var streptokockerna som gjorde att hon fick missfall. Hon fick då peniccillin. Blev då direkt efter gravid och födde senare en dotter. Hon berättade att graviditeten kändes annorlunda för tidigare blödde hon direkt när hon blev gravid.


Konsten att läsa tankar : hur du förstår och påverkar andra utan att de märker något

Öka din sociala förmåga, gör ett starkare intryck, påverka andras tankar!

Konsten att läsa tankar
är en humoristisk, insiktsrik handbok om hur man med psykologisk manipulation, sociala tekniker och förmåga att avläsa subtila ickeverbala signaler kan förstå, genomskåda och påverka andra utan att de märker något.Och vem vill inte besitta dessa kunskaper?

Se när någon ljuger.
Hur man flörtar på rätt sätt.
Få andra att lyssna på oss och dessutom köpa våra idéer.
Vända motstånd och förakt till medhåll och respekt.

Du har nytta av det på anställningsintervjun, på första dejten eller när du vill sälja in ett förslag till chefen på jobbet - i alla sammanhang där du vill få igenom idéer och kunna påverka.

Hållning, tonfall, tempo, blickar, handrörelser etc. berättar alltid något om vad en människa känner. Inte sällan går de stick i stäv med det budskap som uttrycks i ord. Henrik Fexeus avkodar alla dessa dolda budskap och ger oss verktygen.Fascinerande fakta och färdigheter levereras med en stor portion humor och självdistans på ett sätt som aldrig blir långtråkigt.

Henrik Fexeus har under de senaste åren såväl roat som oroat, provocerat och underhållt tusentals personer med sin show Mind Melt samt föreläsningen Konsten Att Läsa Tankar om icke-verbal kommuniaktion i vardagen. Genom att använda färdigheter inom ickeverbal kommunikation, kroppsspråk, psykologisk manipulation och påverkan har han givit en ny innebörd åt ordet tankeläsning.


Ostprovning Falbygdens Ost

Den där som heter Morfar var det godaste jag någonsin har provat. Allt kom idag med Buzzador paket till mig. Vi var  tjejer som provade ostarna. De hade skickat med en ostkniv som skar genom ostpåsen. Vi alla var ense om att morfar´s ost var bäst. Den var spetsad med brännvin.

spirituellt och medlemskapet

Du har ansökt om medlemskap på http://www.spirituellt.com/ och fått det beviljat.

Vi hoppas du kommer trivas som medlem hos oss. Du kan nu logga in med följande uppgifter:

Användarnamn: annawintour
Lösenord:


har ni provat denna bantningsmetod?

Mest för kvinnor
Nå din målvikt och bli av med de extra kilona med ett mindre sötsug och större mättnadskänsla,
Just nu får du en provpaket från GI Viktkontroll för bara 1 kr! Klicka här!

Du kan vinna kök badrum för 25 000kr

Dagens tävling
Behöver du ett nytt kök eller badrum? Vinn ett presentkort till HTH värde 25.000 kr! Klicka här!

vill du ha denna film för 1 kr?

Möt höstmörkret med en riktigt bra film, välj bland årets bästa filmer och få din
valda för endast 1 kr! Klicka här!

vem har sagt att vampyrer inte finns?

 En månklar natt i Los Angeles dyker något upp ur skuggorna och gör så att syskonen Ellie och Jimmy krockar. Den andra bilen far rakt ner i en ravin. Innan syskonen hinner rädda kvinnan som sitter fast i den andra bilen dras hon ut ur bilen och vidare in i skogen. När de försöker rädda kvinnan blir de själva attackerade. De klarar sig med livhanken i behåll men har ändå fått men för livet. De är förändrade; den karriärinriktade Ellie och den tanige Jimmy upptäcker att de plötsligt besitter en stor fysisk styrka och att deras känslomässiga medvetenhet ökat betydligt, vilket också är tydligt för alla runt omkring dem. Det som Ellie och Jimmy råkade ut för den där natten var ingen vanlig olycka och det som tycktes vara ödet var egentligen något helt annat. Ellie och Jimmy styrs av helt andra impulser än tidigare och de har ingen kontroll över sig själva. För att rädda sig själv och omvärlden måste de lösa mysteriet och bryta förbannelsen.

oförklarliga händelser kring tron på djävulen

 The Real Omen - 666 Revealed
En skrämmande dokumentär som berättar om de mystiska och oförklarliga händelser som drabbade inspelningen av Omen på 70-talet, då besatta hundar gick till attack mot filmteamet, flygplan störtade,...

  

a cinderella story en askungesaga

 A Cinderella Story - En askungesaga
Byt ut en mobiltelefon mot en glassko, en cabriolet mot en två dörrars pumpa och en förort till Los Angeles mot ett land långt, långt borta, vad får du då? En rolig lycklig-i-alla-sina-dagar...

  

Brook Shield som prostituerad

 Pretty Baby
En flicka växer upp på en bordell tillsammans med sin prostituerade mamma. Båda får en relation till E J Bellocq, som vid tiden för första världskriget fotograferade bordellerna i New Orleans....

Anna Sporring tarot kurser kostnadsfritt

Det här mailet får du för att någon gång under det senaste året har  deltagit i min kostnadsfria Tarotkurs. När du anmälde dig till den  kursen fick du godkänna att få nyhetsbrev från mig. Detta är ett  sånt! Jag skriver inte så ofta, vilket du säkert har märkt, de flesta  får nog mail så det räcker ändå.

Men nu har jag något nytt att erbjuda!

Jag hoppas du har haft och har nytta av gratiskursen. Jag tycker att  det bästa sättet att använda tarotkort är att använda dem själv. Att  hjälpa andra att utveckla sina egna krafter är något som alltid legat  mig varmt om hjärtat.

När man jobbar med Tarotkorten så är det mycket som utvecklas av sig självt med tiden. Som intuitionen och seendet. Men man kan också  hjälpa utvecklingen på traven genom att öva på att kunna slappna av  och fokusera, både inåt och på korten. Till det är meditation helt oslagbart!

Av den anledningen har jag nu skrivit klart en meditationskurs som du  kan gå på distans. Information om kursen hittar du här:
http://www.oppstar.com

www.reiki-tarot.com

Egogudinna tipsar om premunationer

Hej anne,   Din vän dilek vill tipsa dig om en billig prenumeration på Journalisten. 
Du hittar den på websajten http://www.studentprenumerationer.se.
Klicka på länken för att komma till sidan. Ha det fint!

viss gör vad som helst för att bli kända

Lyssna på denna kille som inte ger upp

Till Egogudinnan ang Mary Kay

Vill inte du ha hudvårdskalas hemma hos dig och samtidigt får du som värdinna en gåva från Mary Kay. Du skulle kunna ta med Nevin och Gulle in i din bjudning hemma hos dig eller hos någon av de andra två. Då kommer Bamsinnan hem till er så får ni prova varorna och eventuellt slå till när ni gillar något.

Själv tänkte jag ta med en grupp för mig med tex Fati, Tessa och kanske Selvi om hon vill. Dvs vi  blir två grupper. Kom igen oss svägerskor emellan.

Bamsinnans hudvårdsklass

klasser med ca 4 i varje så...med start den 27 september så,

man får presents!!!

Den som känner 4 personer och vill ha besök personligen av en hudvårdsterapeut får samtidigt en present av Bamsinnan vilket en värdinna brukar få-

Är du intresserad så lämna en kommentar på min blogg och ange vilken datum du kan tänka dig samla ihop 4 tjejer för en riktig tjejkväll-

det gäller uppsala med omnejd


Yasemin från Uppsala är med Idol wow

min vän Fionas kommentar: Döda mig
min kommentar: Om du dödar mig

För att se tv-klippet, tryck här.


jag är medlem i spirituellt

Du har ansökt om medlemskap på http://www.spirituellt.com/ och fått det beviljat.

Vi hoppas du kommer trivas som medlem hos oss. Du kan nu logga in med följande uppgifter:

Användarnamn: annawintour


akupunkur och örtmedicin

akupunkturbehandling kan behandla migrän och hormonrubbningar, men du
måste kombineras med kinesisk örtmedicin, det kan vara lever och njurar
som är obalans, du behöver ca5-10 ggr behandlingar, varje behandling
kostar 380 kr, välkommen för en gratis undersökning, adress tulegatan 28
nb tel 08-155259
info@doktorma.se

Reumatism och orsaker bakom

"högt" TNF-Alfa professor Hans Carlsten arbetar på Sahlgrenska.

Han sa att många av hans patienter (han arbetar på Reumatologen på
SU) hade mycket höga TNF-Alfa värden i blodet.

Vävnadstypen HLA-DR3 i dubbel uppsättning
Extremt lågt MBL tal
Problem med NKB
Problem med NKU

mängder av gratis lipton te

 
Bli te ambassadör (Land: Sverige)
Bli teambassadör för Lipton och du får utan kostnad en prov-smakningsbox med olika te-sorter.

Det våras för lesbiska Tipping the Velvet

av Sarah Waters

vill du ge ut en bok men inte vet hur du ska göra?

Då är atremi något för dig. Gå in och läs här

Lucina

grevegatan 08-7910036 finns numera i värmdö

Glasklara fönster

spraya vatten med citron droppar i och torka av med tidningspapper.


mått sydda stödvlar

www.duoboots.se 1500-2000kr

Galltvål för len hud

Innehåller 4 ingredienser: kokos och palmolja, klorofyll och oxgalla. www.galltval.com pris 49 kr för den fasta tvålen och 99 kr för flytande.

kalkfritt runt kranar

gnid in med citron

vill du ha blanka golv?

300 ml vitvinsvinäger i en hink varmt vatten för underverk.

vill du ha vitare tvätt?

Häll i 15 ml saft från pressad citron i facket för sköljmedel. Om möjligt häng ut i solen för mer blekning.

hur skräckfilmsproducenten gjorde reklam för sin film

För att locka publik till filmen, som han (William Castle)  hade finansierat genom att belåna sitt eget hus, ingick i biljettpriset en livsförsäkring som utföll ifall att någon skulle dö av skräck under filmens gång. Detta inträffade förstås aldrig, men filmen fick en bra star av PR-kuppen.

Använd kändisar när du gör reklam

Kändisar vill bli sedda och hörda. Din produkt behöver synas. Ni kan alltså ha nytta av varandra. Säljer du ex pedagogiska hundleksaker, så skicka först ut produkten till kändisar (nya ej etablerade) som låter hunden testa den. ring sedan kvällspressen och föreslå att de kontaktar kändisarna med hund för att testa hur smarta deras älsklingar egentligen är. Tidningar nappar ofta på udda idéer.

filmtips true romance

Handlar om en man som gifter sig med en prostituerad

så här bakar du lättare

För att degen inte ska fastna på kavel och bakbor lägger jag alltid bakplåtspapper under degen och ett över när jag kavlar. Ta sedan bord det översta och ta ut kakorna med mått. Sedan flyttar jag bara över hela bakplåtspappret på plåten.

homeopat kenneth Medvik

060-126888

har du huvudvärk?

www.buleykoclinic.ru buteykometoden

bastubåten

i uppsala tele: 51 05 22 övriga Sverige 070-4688085

hormonet du går ner i vikt av

DHEA-S för att du klarar stress bättre, föryngringshormon. Det kontrollerar vikten genom att öka förbränningen av fett och stimulerar bildandet av muskler. Det är en anabola steroid och är farligt att missbruka. Se till att få i dig glutation, en antioxidant som finns i avokado och olivolja.

Rörelse meditation

MMM music-movement-meditation
 
Övningarna är djupavslappnande och stärker immunförsvaret och lymfasystemet öppnar för intution och medvetenhet

Torsten Mäkitaavola tel: 070-2797995

avgiftning och få energi tillbaka

Du behöver få ut giftansamlingarna ur din kropp.
Jan Melander pg 616 4410-0

Total shake består av 35 vitala näringsämnen. Kombinerat med ett risprotein. Hjälper leverna att avgifta sig sedan ämnesomsättningen för näring behövs till ämnesomsättningen. Om inte ämnesomsättningen fungerar kan man ej avgifta kroppen.

annelimelander@yahoo.com Gatza prod Örby Slottsväg 7  125 35 Älvsjö


Jag försöker vara kunglig med kungaparetEgogudinnan skrattade åt mig för att Drottningen Eva Csato inte brydde sig att jag hette von i efternamn. Kungen tyckte att jag skulle få sitta med dem medan Drottningen bryr sig inte om mig. Jag kollar ofta på henne för att hon ska bry sig men föga gör hon det. Allt detta hände medan Egogudinnan våldsgästade hos villa ägaren.

Egogudinnan anklagar mig

 Här försöker jag intyga att det inte var jag som såg till att hon inte fick våldsgästa i mer än en natt hos villa ägaren. Jag försöker yrka min oskuld.

Egogudinnan nästa dag på Wiks (Wijk) FolkhögskolaTjejen trodde att hon skulle få sova i samma säng varje dag. Nästa dag tog hon en funderare utanför huset hon våldgästade. Hon satt och tänkte ut lite rackartyg för sig själv i tron att hon är så smart. Hon är en självutnämnd kurnaz (allvetare och listig) räv.

medicinsk laser

Är det någon som har provat det? I så fall dela gärna med er här på sidan.

Polacksbackens
Naprapat och laserklinik

Inge Helgesson
tel.018-143080
Lägerhyddsvägen 2, hus 89
752 37 Uppsala
Mail

Specialister på muskel, led och idrottsskador.
Indikationer med terapeutisk laser är b.l.a.
Rheumatiska besvär, artros, smärta, muskelproblem ex. idrottsskador och förslitningsskador, svullnader, stukningar, ödem mm.
Även Stretching, Manipulation, Mobilisering, Artikulering m.m.


Författaren Ann-Christin Hensher

Kolla in denna blogg om du vill ha tips på bra böcker. Denna bloggare är nämligen syster dotter till Ann-Christin Hensher.
Ann Christin Hensher 


RSS 2.0