Stureplan : det vackra folket och de dolda makthavarna

Stureplan har aldrig varit hetare. Det vackra folkets festande på nattklubbarna följs av hundratusentals svenskar i kvällspress, skvallertidningar och på mingelsajter. På dagtid avgörs miljardaffärer på restaurangerna runt Svampen. I den här boken har journalister, flera från några av Sveriges största dagstidningar, gjort en djupdykning i fenomenet Stureplan. Det här och mycket mer kan du läsa om i deras underhållande och tankeväckande skildring:

* Så lockas prinsessan Madeleine till krogen
* Tiggaren på Stureplans bakgård
* Han äger Stureplan - intervju med Kungen af Stureplan
* Champagne och kokain - droghandeln på Stureplan
* Den nya överklassen
* De utvalda - så blir du medlem i den exklusivaste klubben
* Så köper lyxvarumärken Stureplanskändisarnas lojalitet
* Bete dig rätt - de hemliga koderna på den hetaste restaurangenDen första riktiga granskningen av maktcentrumet Stureplan har skrivits av Stefan Lundell och Björn Hedensjö på Dagens industri, Sanna Björling på Dagens Nyheter, Anna Careborg på Svenska Dagbladet och Johan Såthe på Resumé.

Den snålaste människan jag har mött i mitt liv (verklig historia)

En människa i Uppsala som vi kan kalla Sanna. Sanna när hon fyllde år så gjorde hon knyt kalas. Detta innebar att gästerna fick ta med sig eget att äta och dricka men att alla ändå skulle köpa henne en födelsedagspresent.

Vem är den snålaste människa ni har mött?

Victoria Silvstedt liknar Richard Engfors väldigt mycket

Victoria Silvstedt lanserar sitt eget underklädesmärke, sin självbiografi och nya lättklädda tidningsomslag stup i kvarten. Men vad alla inte vet är att hon, näst efter Lena Olin, är den nu levande svenska som syns i flest filmer utomlands.

 Jag tycker att hon liknar Sigrid Åhs väldigt mycket


Lättare att bli gravid med fet mjölk

Kvinnor som vill bli gravida bör konsumera standardmjölk och fet glass istället för lågfettsprodukter. Amerikansk forskning visar att kvinnor som dagligen äter eller dricker mjölkprodukter med högre fetthalt löper mindre risk att få problem med ägglossningen än de som konsumerar mjölkprodukter med låg fetthalt. Bakom resultaten står bland annat doktor Jorge Chavarro. När kvinnor blivit gravida bör de enligt doktor Chavarro återgå till magra alternativ eftersom det är lättare att hålla de mättade fetterna på rätt nivå om man äter mejeriprodukter med lägre fetthalt.

 

Så får du drömjobbet - hyr en låtsaskompis

Vad blir resultatet om din drömarbetsgivare kollar upp dig på nätet innan anställningsintervjun?
Framstår du som den sociala fantom du vill vara, eller ger du sken av att vara en ensamvarg?
Nu finns lösningen för dig som snabbt behöver bygga upp ditt nätverk på webben ? men det kostar.

Att kunna nätverka - både i verkliga livet och på nätet - kan vara avgöranden egenskaper för den som vill göra karriär.

Nu har företaget FakeYourSpace.com uppmärksammat problemet ? och gjort en affärsidé av den.

För 99 cent i månaden, cirka 7 kronor, erbjuder de riktiga superkompisar till din MySpace- eller Friendstersida.

Kompisuthyrningens grundare, Brant Walker, letar nya låtsaskompisbilder som kan ersätta dem han inte längre får hyra ut.

Blått blod i rutan P.S jag har hennes bok hemma och ska snart börja läsa den.

 Gud vilken snygg kvinna. Vackert hår, vacker leende och med en sådan karisma av självförtroende när de intervjuade henne inför hennes bok: UPPDRAG PRINSESSA

Catarina intervjuar bl.a den annars så svårövertalade Drottning Silvia, adelsmannen Sven Von essen och överklassmadamen Grete Philipsson-Qviberg.

Anna Dabrowski

 Är det någon som har sett tv 3 dokumentär om ung och rik i Sverige? Vet någon hur det kommer sig att Anna tillhör de unga och rika?
Samma med Olinda Borggren som endast har flera resväskor i LV äkta dessutom. Designer hit och dit hennes namn är för mig inte känt som designer i varje fall.

Karlsson utan X

- Hur var namnet?
- Karlsson, utan X.
- Men Karlsson stavas väl inte med X?
- Nej, jag sade ju det!

Visste du detta om Kaffe?


Minskar risken för gallsten, diabetes typ 2, parkinson och alzheimer.

Margareta Tejne Abelli är medial och bor i ett rött hus strax utanför Sala.

Hon är engagerad i kvinnojouren och sysslar som teaterpedagog med amatörteater, är verksamhetsledare för barn och ungdom vid Bergslagsteatern i Avesta.

Hon och 2 andra har startat spiritualistiska föreningen Fortuna i Sala för snart två år sedan.

Hon talar helt naturligt om sin förmåga att ta emot och förmedla budskap från andevärlden.

Här kommer världens riktasta unga människor. 1Libanesiskan Hind Hariri som är 22 år gammal är enligt affärstidningen Forbes god för nästan tio miljarder kronor. Hon är yngst på tidningens lista över världens miljardärer.

Martin Robson utdrag ur: http://stureplanocensurerat.blogspot.com/2007/02/osant-lsarskvaller.html

Största bluffen på Stureplan måste vara Sebastian "af" Robson som genom en ansökan till Patent och Registreringsverket har köpt sig namnet Af. Han heter alltså bara Sebastian Robson och är således en jättebluff. Detta är från säkra källor. Om uppgifter känns osäker så finns säkert informationen hos folkbokföringen så det går att kolla upp. Dessutom har jag även hört att han har tagit anabola steroider, men det kommer från ganska så osäkra källor.

Vad tror ni? Skulle ni vilja lägga till ett "af" i era namn? Skulle jag vilja lägga till ett "af" i mitt namn? Har jag ett "af" i mitt namn eller är jag bara en "arbetarhora"?

Gustaf Magnuson

Kusin till kungabarnen.

 

Leoni Gillberg

Leoni Gillberg, gifte sig med H&M-arvingen Karl Johan Persson.

Caroline Tamm
KRONPRINSESSAN ROCKAR LOSS Victoria passade på att festa ordentligt på restaurang Hasselbacken i Stockholm tillsammans med väninnan Caroline Tamm.

Intervju med Jan DinkelspielDu har fått rykte om dig att vara en glassig jetset-lirare. Stämmer det?
- Nej, jag är ingen jetsetare. Jag tycker visserligen om att gå ut på Stureplan, men det gör mig väl inte till någon jetsetare? 


Jag ska testa saken i alla fall. Du ska vara med i vårt jetset-test. Nio frågor - om du svarar flest ja är du en jetsetare - vare sig du vill eller inte. OK?
- Kör på. 


Har du egen båt?
nej 


Har du träffat kungen?
ja 


Äger du en rosa pikétröja?
ja 


Spelar du golf?
ja 


Säger du alltid nej till plankstek?
nej 


Är du bekant med någon som har namnen Aje, Cooki, Tjoffe eller Lussan?
ja 


Har du ett guldkort i plånboken med din pappas namn på?
nej 


Lämnar du in kläder för strykning?
nej 


Kostar din klocka mer än sjuksköterskas månadslön?
nej, jag har ingen klocka.

4 ja och 5 nej - du är inte en jetsetare. Grattis!
- Tack, det är jag stolt över. 


Det där med kungen var kul. När träffade du honom?
- Nej, det vill jag inte prata om. 


Peder Dinkelspiel med "A Small World" är ett exklusivt nätverk

NY-societén blir
en ?small world?

Det svenska societénätverket A small world, som startades av Erik Wachtmeister och Peder Dinkelspiel förra året, har fått in färskt kapital från Alexandre von Furstenberg, son till den kända designern Diane von Furstenberg.

FurstenbergDian2_w.jpg
Alex med mamma Diane och styvpappa Barry.
WachmeisterErik_Prb_w.jpg

Erik är son till Sveriges före detta USA-ambassadör Willhelm Wachtmeister.
DinkelspielPeder_Prb_w.jpg

Peder är son till före detta Europaministern Ulf Dinkelspiel.
Alexandre von Furstenberg tillhör den förnämsta societeten i New York. Han är son till den mer kända kläddesignern Diane von Furstenberg. Hans styvfar är den stormrike it-mogulen Barry Diller

Enligt Erik Wachmester är investeringen på 1,5 miljoner viktig eftersom Alexandre också tillför kontakter till nätverket.

? Vi har varit i kontakt med flera riskkapitalister som varit intresserade av oss. Men att en person som Alex går in i företaget betyder så mycket mer än bara pengarna. Han har fantastiska kontakter som gör att vi kan bredda nätverket, säger Erik Wachtmeister.

A Small World är ett exklusivt nätverk där nya medlemmar måste bli rekommenderade av nuvarande medlemmar. Inom nätverket kan man utbyta tjänster och knyta kontakter.

? Framför allt används nätverket för socialt bruk, men även professionellt. Våra medlemmar har genom oss hittat nya lägenheter, investerat i fastigheter och skaffat nya jobb.

Varför tar ni in externt kapital nu?
? Det passar oss för tillfället fram tills vi introducerar våra betaltjänster och att våra intäkter från annonsörer blir tillräckliga.

Intäkter ska företaget få in genom att ta betalt från så kallade ?premium members?. Dessa kommer i sin tur få tillgångar till gratis ip-telefoni, uppladdningar av foto och omfattande sökfunktioner.

Hur stora är ni idag?
? Vi har runt 53.000 medlemmar och har fram till nyligen haft en tillväxt på 2 procent per dag. Vi har tillfälligt stoppat intaget av nya medlemmar för att behålla vår exklusivitet.

Hur många vill ni bli?
? Jag tycket att en fördubbling på tre månader kan vara tillräcklig. Då är vi omkring 100.000 till sommaren. När vi börjar ta in nya medlemmar kommer vi vara mera selektiva. Idén bygger ju på att det inte ska vara vem som helst som ska komma in. Det ska vara för folk som känner varandra.

? Vi kommer även att börja ta in medlemmar från andra platser. Just nu är jag i Brasilien för att öppna upp nätverket här.

Anna Jussil


Det var Anna Jussil, en av kronprinsessans vänner och tillika biträdande jurist åt Monique Wadsted, husadvokat på reklamtidningen Resumé.

Joakim GénetayKungavännen Joakim Génetay och Victorias pojkvän Daniel Westling träffas för första gången.

Josephine Génetay

Victorias bekantskapskrets:


Nu avslöjar dörrvaken Fadde om rasismen kring StureplanVaktchefen Fadde Darwich fick order om att inte släppa in invandrare.
  Nu avslöjar han den hemliga rasismen på innekrogarna kring Stureplan:
  -Zigenare, afrikaner och turkar är inte välkomna.

Lite ur Anne´s liv på Grönkulla

normal_008.jpg vacker och nostalgisk bild

gil riding Mannen hon älskar dvs Gilbert

Photobucket - Video and Image Hosting Dianas bröllopp

 Anne och Marilla är på väg hem

Vem var Greve Dracula?

Dracula föddes 1431 i Transsylvanien, i den gamla småstaden Sighisoara

Samma år som Dracula föddes adlades hans far och utnämndes till riddare av Drakens orden av kung Sigismund i Nürnberg. Drakens orden bekräftade att man vigde sitt liv åt att bekämpa det turkiska intrånget i Europa.

Namnet Dracul är ? liksom Dracula ? ett öknamn. Dracul betyder dels "djävul", dels "drake", och anspelar således både på Vlad Draculs ed och på hans natur. Namnet Dracula betyder helt enkelt: son av Djävulen.

Vem är vampyr?

När man skulle avgöra om en uppgrävd person var vampyr eller inte, följde men följande riktlinjer i Polen på 1600-talet:

1) Finns det ett antal hål, stora som en vuxen mans fingrar, i jorden över graven?

2) Har det uppgrävda liket några av följande kännetecken:

a) vidöppna ögon

b) röd hudfärg

c) bristande tecken på förruttnelse?

3) Är hår och naglar utvuxna som på en levande?

4) Finns det blod i likets ådror?

5) Är kistan fylld av blod?

6) Är lemmarna helt rörliga?

7) Ser kroppen välnärd ut?

.
 


Tips ang för mycket kläder som måste strykas av Anne von PolatTa och häng upp alla kläder på varsin galje och sätt upp dem lite varstans i badrummet. Sedan sätter du på varm vatten på duschen och när det har blivit 100 grader varmt så tar du och duschar av alla plagg. På så sätt blir dina kläder, lakan mm både slätt och att du eventuellt tar bort allergiframkallande ämnen som kan finnas i olika tvättmedel.

Tips från Anna WintourNär du har tagit din dagliga dusch så tvätta hela badkaret, handfatet och toaletten med 100 % varmt vatten från duschen varje morgon. 1 gång i veckan kan du gnugga med tvättmedel och det blir skinande rent.

Du kan stoppa in dina möbler en och en i badrummet för att rengöra med 100 grader varmt vatten. Det är så härligt och ta in en lagom stor matta och bara ducsha den så länge man själv vill.

så här ska du vara klädd när du går på anställningsintervju av Bill Blass

Fashion_1_41 Men helst i svart och med en lite längre kjol. För visste du att endast 10 % av det du säger går folk och tänker på men hela 90 % så handlar det om din outfit.

Sveriges bästa makeup­artister, Tomas Lenneryd, som samarbetar med Max Factor.

 Tomas tipsar om 5 livsviktigheter att alltid ha med sig
En riktigt schyst concealer

En fransböjare

En kindfärg, även känt som blusher eller rouge

Ett läppbalsam

En greige ögonskugga
Greige är en nyans mitt emellan grå och beige som kan se jäkligt trist ut i förpackningen. Men i verkligheten är den oöverträffad. Passar alla, funkar som omärklig blickförstärkning utan att göra väsen av sig själv, kan dämpa intrycket av svullnader och påsar kring ögonen och är utmärkt även som fyller-i-färg till de flesta bryn.

Hon ska guida oss till bästa lyxbutikerna i denna klänning,

 Titta barnkläder igen på Sofie. Har ni sett pretty woman där Julia blir utslängd pga av fel klädkod när hon går in i en butik? Risken finns att även Sofie blir utslängd med denna barnliga klänning, bäbisar har ju sådana ända upp till 12 år kan man bära klänningen.

Sophie från Aftonbladet har träffat societekvinnan Tinsley MortimerÄkta tantig överklassmode

En som alltid minglar på modeveckan, som jag träffade flera gånger, är trevliga societetstjejen
Tinsley Mortimer. I dag får ni välja mellan en
kuvertväska eller hela hennes stil.

Kolla på stilinkonen Sophie, kallar man hennes klädstil för mode ja då kan man sluta tala om mode över huvudtaget.

Det är ett hån och kallas modeguiden när man klär sig som en litet barn på dagis. Hon har otroligt vackert ansikte med bruna ögon till blond hår dvs ser då ut som en porslindocka men kläderna är jag trött på.

Blogg koder att lägga på sekundär minnet

"Entrymeta a" - Rubrik färg på inläggen

"Entryheaders" - Bakgrund till rubriktext.

"a" (finns i början av stilmallen) - Färg på namnet under profilbilden

"#Header" - Rubriktexten (Längst upp på sidan Ex: Jessica)

"Entrymeta a color" - Färg på kommentar länken övrelagret
"Entrymeta a:hover" - Färg på kommentar länken undrelager

Border- right- color - linje mellan inlägg och meny

Separator - linjen mellan inläggen

Profil-color - Färgen på "om" vid profilbilden

2007-feb-21 @ 13:37:58
URL: http://jessicalindkvist.blogg.se dessa koder ligger jessica bakom en kvinna med skarp minne
kan ni andra fler saker så dela med er av era skarpa intelligenser

Uppsalamannen Marcus Söder från London var en av de som fick pris på ELLE galan och så här har han skrivit

Hej anne
jag är hemskt ledsen att jag inte svarat men jag har haft häcken full så att säga. bara för mycket jobb och då hamnar email som inte är direkt brådskande på hyllan ett tag. jag ville bara säga självklart får du skriva om mig, jag vet inte hur mycket info du har men om du har frågor kan du skicka dem så ska jag svara så gott jag kan. just nu är det visningarna här i London så när det är över kanske jag har tid att skriva mer.
tills dess
mvh
marcus söder
 

visste ni att detta är Dracula´s kaffekoppar?Vill du ta dig en kopp med dessa så var beredd på att någon biter tag i dig före eller efter kafferepet.

Kronprinsessan Maxima av Holland´s kusin Laura Videla strippar.

 Här visar hon stolt upp sin kungliga svinrygg/uppsättning

Hennes kusin Laura Videla 28, med artistnamnet Laura Vi-a kan beskådas i aktion med väninnan Vanina (låter som vaginan passar utmärkt till en strippa), på nattklubben Omolino Roja på Semesterorten Carlos Paz "Ohämat, sexigt, njutbart" säger reklamen.

VAnna Rosenberg

Filmdebuten bestod av en roll i "Agnes Cecilia" (Anders Grönros) och efter den kom fler anbud, bl a har hon medverkat i "Rapport till himlen", "Silvermannen"(Ulf Malmros), "Knesset", "Percy tårar","En på miljonen","Adam och Eva" (Hannes Holm och Måns Herngren) och "Att stjäla en tjuv" (Claes Lindberg).

KVARTERET SKATAN är hon bäst


Som 8 åring kom hon till Sverige från Polen.

När författaren Åsa Larssons bok "Solstorm" skulle bli film tackade Izabella Scorupco ja till huvudrollen.


Malou von Sivers trodde att hon skulle vinna på "Lat´s dance" men ickeHon blev ledsen och grät. Men vad gör det när hon får träffa drottningen med skönhetsoperationerna?
Har ni sett Silvias kalkonhals? Inget illa menat men varför kan inte kirurger rätta till halsen på folk så här ser det alltid ut när folk har lyft ansiktet.

Här kommer Sveriges roligaste flykting Möt bioaktuella Zinat Al Sadat Pirzadeh.ex på ett av hennes skämt när hon var på scen.

Sverige och Iran har mycket gemensamt. Sverige har kollektiv avtal och i Iran har vi kollektiv bestraffning.

Karin Winther en av de mäktigaste kvinnorna på STUREPLAN


Karin har varit bosatt i London i 3 år och arbetade som dj, skivinköpare, stylist och på skivbolag. Hon jobbar som konceptutforming på Spybar, marknadsföring, drift, visuell utformning och event. Startade spy bars omtalade burlesqueklubb Debonair.

Varför rekryterades du Karin?
Spy bar behövde en idérik person med ett stort kontaktnät, koll på musik, mode och människor, och som kunde jobba med event. Det varkade vara till min fördel att mitt kontaktnät är spritt över både London och Stockholm.

ELIN KLING EN AV DE 3 KVINNOR MED MAKT I STURECOPANIET

DRIVER STURECOMPANIET viprum varje . Moderedaktör på Stureplan.se där hon tipsar  modefavoriter varje måndag.

Varför rekryterades du Elin?
Jag blev tillfrågad av Sturecompagniets nattklubbschef, som jag kände sedan tidigare. Jag är karriärsinriktad och trivs i sociala sammanhang. Eftersom jag inte had någon tidigare erfarenhet såg jag det som en kul utmaning.

med hjälp av ljusreflektion kan du ändra ansiktets yta och former

När man tittar på reklam med tex Nicole Kidman så ser ansiktet proportionell ut speciellt på fodralet till Stepfordwife. Nicole har egentligen tätt mellan ögonen men man sminkar mellan hennes ögon i ljus reflekternde färg och på så viss breder ut samt att man korrigerar själva bilden.

Detta har en forskare som heter Sadaki Takata från Kanebo kommit fram till och dessa produkter användes i make-upen.


Information om Stureplans som man måste kunna för att bli en skicklig wannabee

Det påstått glamorösa bratlivet med champagne och mäklarbrickor skildras såväl av kvällspress som av kabelkanaler. Mingelsajterna har förökat sig och den främsta av dem heter Stureplan.se, som tillsammans med systertidningen Stureplan är den ultimata skildraren av det ljuva livet.

Sedan tidningen och sajten startade för ett knappt år sedan har läsekretsen och antalet besökare ökat i raketfart. Tricket är att fotografera alla halvkändisar och uppåt och lägga ut dem på sajten. Det får snurr på karusellen och sajten har enligt egen uppgift fler än 100.000 unika besökare per månad. Tidningen har nått en upplaga på 25.000 ex. Redaktionen har byggts ut. Nyheter, inte minst listor över olika kändisar, sprids från mediehuset sedan vidare till andra medier, som kvällstidningarnas nöjessidor.

Den ägs istället av den dominerande aktören kring Stureplan, Stureplansgruppen, en koncern som omsatte strax under 46 miljoner kronor under räkenskapsåret 2003/2004, och vars huvudägare heter Vimal Kovac.

Detta krog- och nattklubbsimperium äger Sturecompagniet, Köket, Laroy, Spy Bar, The Lab och Arnoldhuset Konferens, samt det senaste tillskottet White Room, tidigare Dr Albans Stacy, som invigdes häromveckan. Häromveckan skrev till exempel Stureplanssajtens nyhetsbrev om det framgångsrika invigningskalaset av White Room.

Istället bör tidningen ses som en genialisk marknadsföringskanal för gruppens krogar. För ett drygt år sedan tog Stureplansgruppen över sajten Yo Sthlm, som då drevs av Tom Davidson, en av Stockholmsnattens mer framträdande brats. Sajten gick inget vidare, men Stureplansgruppens Vimal Kovac såg här tydligen en affärsmöjlighet. Om kostnaderna för tidningen och sajten delas upp på samtliga krogar, blir det kostnadseffektiv marknadsföring. Ju fler annonser tidningen och sajten säljer, desto bättre blir affären för Stureplansgruppen.

En speciellt fet gräddfil har Stureplansgruppen in till Aftonbladets nöjesredaktion. På tidningen Stureplans releasefest, på den så kallade vip-hyllan, där enbart "krögarnas personliga vänner" samlats, kunde både Aftonbladets kändisreporter Daniel Nyhlén och modekrönikören för Klick -bilagan, Sofi Fahrman, skådas.

Andra dagar behöver Stureplansgruppen inte gå längre än till tvättstugan, där de kan gnabba om annat än dammet i luddfiltret. I samma portuppgång som Vimal Kovac bor Sofi Fahrman och hennes sambo Per Gunne, redaktör för Aftonbladets Stockholmssidor. Per Gunne och Vimal Kovac är även kollegor i bostadsrättsföreningens styrelse. Per Gunne är förstås regelbundet diskjockey på Vimal Kovacs klubbar på Laroy och Sturecompagniet. På Aftonbladet har tidningen Stureplans chefredaktör Alexander Schulman arbetat. Alexander Schulman har också jobbat på sajten Mingel.se och är bästa kompis med Aftonbladets biträdande nöjeschef Klas Lindberg.

Inte helt förvånande därför att Alexander Schulman i somras skrev en större artikel i Aftonbladet om hur Kökets chef Niclas Rahm möjligen hade ett förhållande med Tara Reid.
Tillsammans med brorsan Carl Schulman jobbade Alexander Schulman också som reporter i TV4s Postkodmiljonären. Carl Schulman har tidigare också jobbat på Mingel.se.

På Mingel.se jobbar den tredje Schulmanbrodern Niclas. Han är gift med Ninni Schulman, som jobbar på Expressens skvallerbilaga Hallå.
Klicka på bilden för att ladda ned kopplingschemat i PDF-format.


Mingel.se har känningar ända in i slottet. Sajten ägs av finansmännen Tommy Rönngren och Peter Andersson. Tommy Rönngren är vän med kungahuset och bor faktiskt också på Brahegatan, nummer 4. Han känner Svante Tegnér som dyker upp lite senare i denna artikel.

På Stureplans vip-fest, där Expressenreportrar inte gjorde sig något besvär, sikttades ytterligare en granne till Vimal Kovac på vip-hyllan. Det var Anna Jussil, en av kronprinsessans vänner och tillika biträdande jurist åt Monique Wadsted, husadvokat på reklamtidningen Resumé.

Carola fick medalj av Kungen. Medaljen heter Litteris er Artibus


Hon både grät och skrattade av lycka. Obs hon skrattade inte åt Kungen. Hela Carolas släkt hade samlats i slottsbacken för att gratulera den 40 åriga stjärnan.

För många är hon bortglömd. Sigrid Åhs Sveriges svar på Pamela AndersonMed facit i hand vet vi idag att bli känd som en kopia så dör man ut fort. Hon blev känd som Sveriges svar på Pamela Andersson. När de gjorde tävlingen så fick deltagare gå igenom nästa vad som helst som skulle kännas för någon normal människa väldigt kränkande. Tex skulle de försöka springa som Pamela som om det vore så viktigt.
 Sveriges enda riktiga Pamela Anderson kopia. Är helt fantastiskt läcker.
Med ett ansikte och en kropp som gjord för Baywatch kan det bara bli fem plus!!!!


RSS 2.0