Trots sömnsvårigheter

Så har jag aldrig mått så bra i mitt liv som jag mår just nu. Jag lever i flow dvs att allt flyter på så bra. Det enda som fattas är lite mer inspiration för inredningen här hemma.

Jag borde även ta tag i mina pappersarbeten och hitta knoppar till min byrålåda. Jag ska även köpa mer träolja för att olja in de möbler som är kvar. Än är det mycket att göra i mitt hem. Jag har målat en klocka på väggen i antikröd färg.

Jag har köpt 3 vaxdukar, 2 för sängarna och en för soffan. Det är där Femman kliver upp och han kissar inte på vaxduk därför har jag köpt dem.

När Femman är kissnödig springer han in i sitt rum och hoppar i pottan. Han sätter båda sina händer på pottkanten och lyfter upp rumpan. Om man tittar på honom eller går in i rummet vägrar han att kissa. Han är mån om sitt privatliv och vill inte bli störd när han ska kissa.

Han öppnar dörren med framtassarna och sedan knuffar upp den och ger den en spark med bakbenet. Hur jag än gör vill ha aldrig stanna i sitt rum utan vill vara i vardagsrummet. Han sitter i soffan och äter sin mat på matbordet.

Varför kan inte min kanin bete sig som en kanin? Varför härmar han oss i allt?

Dessa två grisar sover alltid tillsammans och klarar inte av att sova var för sig. Resten av grisarna klarar inte av att sova om någon lutar sig mot dem. Vi alla är olika, men innerst inne är vi människor skrämmande lika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0