Kan ni gissa var bilderna är tagna?

De är tagna på Ulva Kvarn idag då jag åkte dit med Sara. Efter vår romantiska utflykt på Ulva Kvarn åkte vi till Gamlis grill. Sara åt vegetarisk pizza och jag tog kebab med bröd som jag åt med kniv och gaffel. De var så stora att jag inte fick plats med kebaben i munnen.

 
De hade små butiker med inredning, kuriosa och antika varor. Det var dyrt för att vara s.k loppis. De sålde en gammal klänning från Indiska för 160 kr. Inte ens Indiska själva sätter så höga priser. Bara för att det är attraktiv turistområde har de gjort rejäl påslag.
 
Saker som kostar ca 20-30 kr på loppis kostade här ca 250-350 kr. Ser ni att påslaget är för högt? Jag köpte även tapeter och är nu hemma för att själv tapetsera om. Linda hörde av sig och jag sa att jag inte kunde följa med till Gränby. Annars ska Linda veta att jag älskar butiken Ponduro som är en hobby butik.
 
 
Helt osminkad gav jag mig i väg på romantiska äventyr med grannen Sara.
 
 
Jag kunde inte sova i går förrän kl 5 på morgonen och därför känner hur trött jag är nu. Jag har besök hemma och jag har sett att Sandra har ringt. Kan säga till Sandra att jag är hemma och att hon är välkommen hit med hela sin familj. De får sova över och för att vi trvis så ska vi sova i samma rum, samma säng och dessutom i samma hörn av sängen.
 
Om jag inte svara på någon mot kvällen så ska ni veta att jag har lagt mig en stund för att sova. Jag kommer sedan i midnatt tapetera om och yla som en varg i mörkret.
 
Jag mötte på Ulva Kvarn en söt liten pudel som var vit. Den var lika stor som en hand det minsta jag sett i pudelväg.
 
 
De borde klippa lite i fram så att hunden kan se bättre. Jag brukar trimma Femmans hår annars är han också helt täckt av hår.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0