Femman har börjat gå in till köket

Min kanin Femman brukar aldrig gå in i köket och nu när jag är ensam har han inget val utan kommer till mig i köket när han vill ha mat. Nu blir jag inte av med hans tjat för han kommer upp på soffan och drar mig i kläderna.

 
Så här brukar han stå och sedan hoppar han upp och det är jag som sitter under filten.
 
Hos mina föräldrar finns Uppsalas tyngsta katt. En svart katt med mystitska gröna ögon. Hon var så tung att jag fick ont i ryggen.
Vet ni vad det innebär med en svart katt som korsar din väg? Det betyder att även katten själv hade ett ärende vad annars? Det innbär inte otur och det är synd att döma en stackars katt som bara har ärenden som alla andra.
 
 
 
 
Jag gjorde pedikyr på mammas fötter och en av mina bröder har med sin Sandra åkt till Spanien. Hoppas jag får ett fint smycke från den när de kommer hem igen. Jag älskar Sandra väldigt mycket och det vet hon om. Hon har 2 underbara barn Oliver och skönheten Mimmi. När jag är med dem brukar Mimmi vilja sitta i min mun så tighta är vi med varandra. Vi kallar barnen för Nicke Nyfiken och Betty Boop för de är kopior på de seriefigurerna.
 
 
Jag lackade mammas köksbord med mahogny olja för att det skulle bli fint. Hon anser att jag lägger ned onödig tid på att måla möblerna i hennes hus. Jag anser att titta på tv är slöseri av tid. Jag tittar aldrig på tv och har säkert inte gjort det på flera år. Jag har inte det tålamodet att sitta still och se på film då läser jag hellre en bok om jag ska ha avkoppling.
 
Efter att ha varit hos mamma åkte jag och mina 2 systrar hem till mig. Sedan ringde min svägerska med sin kompis och båda kom över till mig.
 
Innan läggdags plockade jag vinbär med min pappa på deras gård. Det var mörkt och jag plockade och gav till honom för jag har ett mycket bra mörkerseende.
 
Dockan jag gav till min kusin Servets dotter Eyluy har fått namnet Prinsessan Lola. Det glädjer mig att dockan fick ett ädelt namn av en liten flicka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0