You should be where I am

 
Har ni sett Butterflyeffect?
 
Där går en kille tillbaka i tiden och ändrar på framtiden hela tiden. Vad han än gör blir han konsekvenserna till någon annans lidelse så till slut har han i hjäl sig själv medans han ligger i sin mammas mage.
 
När de var unga gjorde de illa en familj av misstag. Misstaget pga av att han åkte tillbaka i tiden för att rädda familjen och i stället skadade dem ännu mer. Hans vän blir anledningen till att denna familj blir skadad och hamnar i sin framtid på mentalsjukhus. Han åker till mentalsjukhuset och besöker sin vän. Vännen har då helt tappat bort tid och rum och det enda han tänker är den ödes stigande dagen då familjen blev skadade.
 
Han svär samma meningar om och om igen som de andra använde s.k blockaout som man talar mycket inom scientelogin. Den enda gång han blir varse om att han är på ett mentalsjukhus svara han "You should be where I am". Han menar då att den vän som ändrar på framtiden genom att ständigt åka tillbaka i framtiden borde legat inne på mentalsjukhuset i stället för honom.
 
 
Även en fjärlis vingar kan förorsaka en vulkanutbrott på andra sidan jorden.
 
 
 
 
Jag kan verkligen se skönheten i varje bild, men jag kan inte uppfatta vad konstnären heter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0