Vampyrernas kamp lagom till Halloween

De antas ha övernaturlig styrka, snabbhet, smidighet och intelligens, vara mycket vackra och vissa tros kunna dominera eller kontrollera människor. Jag är intelligent och vacker men jag vet inte om jag kan kontrollera människor.


Vampyrer känns igen på sin genomskinliga bleka hud, rött hår och huggtänder.

De ligger ofta i sina kistor på dagarna och sover för att jaga på kvällarna. Skulle jag som vampyr jaga skulle jag helst drick blod från kvinnor som har stor byst och lite lagom frodiga ha ha.

Om man nyligen har blivit biten av en vampyr så märks det vid halsen. Du kan se två små hål där tänderna har borrats igenom för att komma åt halspulsådern.

Solljus är direkt dödande för en vampyr. Jag själv tål inte solen så bra därför har jag misstänkt att jag kanske är en vampyr. Vampyrer lever för evigt och ser alltid likadana ut. Enlig Wikipedia så finns det vampyrer som plågas av att se sina icke odödliga vänner bli gamla och fula och till sist dö (Terry Pratchett kallade dessa "den sorts vampyrer som klagar över att behöva se coola ut och leva för evigt"). 
Härligt begravd i svart siden sedan kan folk leta med lykta och ljus överallt efter vampyrer för att komma åt dem. Det är en kista efter mina mått.

I filmen Twilight frågar tjejen vampyrkillen hur gammal han är. Han svarar att han är 17 år gammal. Hon frågar honom hur länge han har varit 17 år gammal och får till svar 300 år. Vad en kvinna önskar är en man som är mogen för sin ålder oavsett ålder.

Trackback
RSS 2.0